Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Εκθέτουν απεριόριστα τη Ρηγίλλης τα sms του Χατζή


Τεράστιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στη Νέα Δημοκρατία μετά τη χθεσινή μαζική αποστολή μηνυμάτων  από τον υποψήφιο για την ΟΝΝΕΔ, Κώστα Χατζή. Ο «πατερούλης» του  Κώστα Χατζή και υπεύθυνος  του Γραφείου Τύπου της Ρηγίλλης, Γιώργος Μουρούτης, εν αγνοία του Προέδρου, Αντώνη Σαμαρά και παραβαίνοντας όλες τις αυστηρές και ρητές εντολές που έχει δώσει για αυστηρή ουδετερότητα στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ, μπήκε με το δικό του προσωπικό κωδικό στο κεντρικό σύστημα της Νέας Δημοκρατίας (ούτε καν ο διευθυντής της ΝΔ, Μενέλαος Δασκαλάκης, δεν ήξερε κάτι)  και πήρε τα ονόματα όσων ψήφισαν στις 29 Νοεμβρίου και είναι έως 32 ετών για να τα δώσει στον φίλο του Κώστα Χατζή.
Στη συνέχεια φυσικά ο Χατζής χωρίς ούτε καν να σκεφτεί  ότι μπορεί να εκθέσει τον Πρόεδρο, προχώρησε σε διπλή αποστολή μηνυμάτων, περίπου 600.000, με κόστος το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις δε μπορούν να ...

... καλύψουν ούτε υποψήφιοι βουλευτές.
Πάντως αποδεικνύεται  ότι σε μία στιγμή που η Ν.Δ. προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί για  να παίξει πάλι κυρίαρχο ρόλο στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και ο  Πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς  δίνει προσωπική μάχη  για να της δώσει τη χαμένη της αξιοπιστία, υπάρχουν προσωπικές στρατηγικές συμπεριφορές συνεργατών του (στέλεχος που πήρε κρυφά τις λίστες) που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.
Τέτοιου είδους προσωπικά  παιχνίδια μόνο πρόβλημα δημιουργούν  όχι μόνο στο Σαμαρά αλλά και σε ολόκληρη την παράταξη. Αφήστε που  εκτός των άλλων τίθεται και ένα πολύ σοβαρό θέμα σχετικά με το κατά πόσο μια τέτοια ενέργεια πλήττει την αρχή διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων που έχει στη διάθεσή της η Ρηγίλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :