Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

"Αρχηγέ! Τον Καραμανλή πρόσεχε"

Όλο και περισσότερα στελέχη της Νέας Ρηγίλλης συνειδητοποιούν ολοένα και περισσότερο ότι ο μεγάλος κίνδυνος για τον Αρχηγό(το Α κεφαλαίο) δεν είναι η Ντόρα αλλά ο Καραμανλής. Ο οποίος δεν έχει ξεχάσει τα μεγαλεία της εξουσίας και βλέπει ότι τα στελέχη του Αντώνη προσπαθούν με κάθε τρόπο να απαρνηθούν το πρόσφατο παρελθόν της παράταξης. Δεν βρίσκουν κανένα λόγο να απολογούνται «για πράγματα που δεν έκαμαν» … Αυτοί στην Πολιτική Άνοιξη έχουν θητεύσει και τους φτάνουν οι μπελάδες του δικού τους πολιτικού παρελθόντος.
Οι πολύ στενοί μυστικοσύμβουλοι, συμβουλεύουν πάντως τον αρχηγό, να προσέχει τον Καραμανλή! Ειδικά εάν ακολουθήσουν απανωτές εκλογικές ήττες, οι αποσχιστικές τάσεις στο εσωτερικό του κόμματος, θα είναι ολέθριες. Το «σχίσμα» ήδη ελλοχεύει. Ο Καραμανλής θα είναι ο μόνος που θα μπορεί να εμφανιστεί εγγυητής της ενότητας και μιας νέας κυβερνητικής προοπτικής της Νέας Δημοκρατίας. Ακόμα και αν η ΝΔ έχει διασπαστεί, ακόμα και τότε "θα μπορούσε να την ενώσει".
Ο Καραμανλής άλλο που δε θέλει να επιστρέψει ως σωτήρας. Κανένας από τους δικούς του, δεν μπορεί να φανταστεί τον πρώην, κάτι σαν υπουργό του αρχηγού Αντώνη!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :