Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Οργή στη ΝΔ, για τα απανωτά ταξιδάκια του Καραμανλή!

Μεγάλη οργή έχουν προκαλέσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας τα απανωτά και πολυήμερα ταξιδάκια αναψυχής του πρώην πρωθυπουργού.
Ούτε καν το έργο του, δεν δέχεται να υπερασπιστεί και αυτό έχει πληγώσει όσους τον υπερασπίζονταν όλα αυτά τα χρόνια. Κανένας δεν έχει πιστέψει ότι αποσύρθηκε οριστικά από την πολιτική, αντιθέτως οι πάντες θεωρούν βέβαιη την επιστροφή του.
Ο τρόπος όμως που συμπεριφέρεται μέχρι στιγμής είναι υπερβολικά προκλητικός και μάλιστα σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός υποφέρει και η οικονομία της Ελλάδας … γκρεμίζεται!
Πολλά στελέχη της ΝΔ είναι πολύ εκνευρισμένα και με ορισμένους συμβούλους του Καραμανλή. Σε αυτούς επιρρίπτουν τις ευθύνες, της προκλητικής στάσης του πρώην. Τα στελέχη αυτά υποτίθεται έχουν ...

... συμβουλέψει τον πρώην πρωθυπουργό να απέχει από τα δημόσια φώτα και να ξεχαστεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το όνομά του. Έτσι μόνο θα μπορέσει να επιστρέψει. Αυτές οι συμβουλές πάντως δεν συμβαδίζουν με τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει τελευταία. Επειδή προκαλεί.
«Ξαφνικά ζήλεψε το νυν πρωθυπουργό και άρχισε τα ταξίδια»; «Ποτέ δεν έχει ταξιδέψει τόσο πολύ»! «Πού εξαφανίστηκε ο Καραμανλής; Κάπου ξεκουράζεται. Μά πότε ακριβώς κουράστηκε»;
Από τα Χριστούγεννα ταξιδεύει … Ξεκίνησε από την Τουλντ της Αυστρίας τα Χριστούγεννα. Έπειτα κάθε Σαββατοκύριακο πηγαίνει κάπου, είτε για λίγες, είτε για περισσότερες μέρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :