Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Πολύ περίεργη η σπουδή του σαμαρολάγνου «ΕΘΝΟΥΣ» να απαλλάξει τον αρχηγό Αντώνη από τα ημερολόγια Χριστοφοράκου

Το «ΕΘΝΟΣ», έντυπο γνωστών διαπλεκομένων συμφερόντων, εργολαβικών και βάλε προσπαθεί εναγωνίως να πείσει τον αναγνωστικό κοινό του, ότι δεν πρόκειται για τον Αντώνη, ο Σαμαράς που αναφέρεται στα ημερολόγια Χριστοφοράκου… Με την περίεργη εμμονή στις αποδεδειγμένα ψευδείς καταγγελίες για το Gatering στον γάμο του Κώστα Μπακογιάννη. Άρα λένε ψέματα εις γνώσιν τους. Στήνουν απαλλακτικά και καταγγελτικά βουλεύματα κατά τα τρέχοντα συμφέροντά τους! Στο ημερολόγιο Χριστοφοράκου, δυστυχώς γι΄ αυτούς αναφέρεται ο ίδιος ο αρχηγός Αντώνης και μάλιστα αρκετές φορές.
Το «ΕΘΝΟΣ» ανήκει στα έντυπα των «μεγαλοδημοκρατικών παραταξιακών» αντιλήψεων και υπηρετεί τέλεια τα συμφέροντα των μεγαλύτερων εργολαβικών κέντρων της χώρας. Παράλληλα είναι εθισμένο στις σαμαρικές εμμονές της πολιτικής και αναπαράγει πιστά τα "γνήσια" εθνοξεσηκωτικά παραληρήματα που επιδίδονται ο αρχηγός Αντώνης και τα λιβανιστήρια του. Τίποτα βέβαια στο «ΕΘΝΟΣ» δεν γράφεται και συμβαίνει τυχαία. Υπάρχει μια ολόκληρη τεχνογνωσία υποστήριξης πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων στο παρασκήνιο της συγκεκριμένης εφημερίδας.
Τα ίδια ακριβώς συμφέροντα για τα οποία καταγγέλλεται ο Γιώργος Σουφλιάς για ...

... ευνοϊκή μεταχείριση επί υπουργίας του. Όταν κυριαρχούσε η υπογραφή του στα Δημόσια Έργα, άμεσου ενδιαφέροντος των συμφερόντων Μπόμπολα. Οι ίδιοι κατήγοροι είναι πολύ περήφανοι για τις σχέσεις Σαμαρά και «ΕΘΝΟΥΣ». Χορεύουν τσάμικο φορώντας περικεφαλαίες του Κολοκοτρώνη. Πάνε να μας τρελάνουν; Τουλάχιστον ο Σουφλιάς χόρευε χωρίς περικεφαλαίες! Η κατάσταση θυμίζει σχιζοφρενικά σενάρια ταινιών θρίλλερ, όπου δεν ξέρεις ποτέ ποιός διέπραξε το έκλημα και όλους τους υποψιάζεσαι!...!
Όσο για την «γνωστή υπόθεση Ρουσόπουλου» δηλαδή της ταυτοπροσωπίας, θα πρέπει να έχουν αντιληφθεί ότι το επίθετο Σαμαράς αναφέρεται πάρα πολλές φορές στο ημερολόγιο. Όντως μερικές φορές αναφέρεται σε άλλα πρόσωπα. Στην προσπάθεια τους όμως να μας πείσουν ότι ακόμα και όταν αναφέρεται ο μεγάλος αρχηγός, με αστεία επιχειρήματα κάνουν λόγο για «μεγάλη τύχη» του Αντώνη που δεν συναντήθηκε ποτέ με το «μεγάλο άστρο» (όταν μεσουρανούσε) του Χριστοφοράκου και ουδέποτε τα είπαν τηλεφωνικά, όπως επεδίωκε ο ισχυρός άντρας της Siemens.
Πού το ξέρουν; Ήταν πάντα παρόντες στα ραντεβού του μεγάλου αρχηγού Αντώνη; Παρακολουθούσαν τα τηλέφωνά του; Κατέγραφαν πάντα τις συναντήσεις και τις ομιλίες του; Πολύ περίεργη η σπουδή τους να "αθωώσουν" τον πρόεδρο, όταν με τα ίδια και μικρότερης σπουδαιότητας στοιχεία, έχουν "κάψει" πολύ, μα πάρα πολύ κόσμο!...! Πολύ περίεργα και τα επιχειρήματά τους. Με τεράστια κενά και επικίνδυνα υπονοούμενα …
Άξιος ο μισθός σας κύριοι των μεγαλεργολάβων. Θα εκτιμηθεί δεόντως η σπουδή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :