Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ξέθαψαν ακόμα και το Μαυρίκη

Όλοι θα θυμάστε αυτό τον Μαυρίκη. Ο τύπος με το πολύ καλτ μουστάκι, το διαρκώς έκπληκτο βλέμμα και την εμπλοκή σε «περίεργες» υποκλοπές την περίοδο 90-93.
Βρίσκονταν στο προσυνέδριο της ΝΔ στο ΣΕΦ και λίγες μέρες μετά εμφανίστηκε στην εκπομπή του Ταρζάν, ενώ τα blogs της Νέας Ρηγίλλης τον παρουσίαζαν ως το λαυράκι του Σαμαρά και του μεγάλου Μάκη-Ταρζάν. Οι αποκαλύψεις που θα κάμει ο Μαυρίκης πρόκειται να τινάξουν στον αέρα την «Αγία Οικογένεια», ενώ άλλοι χωρίς περιστροφές έγραφαν ότι «τις τελευταίες εβδομάδες ο Μαυρίκης εκβιάζει την οικογένεια Μητσοτάκη».
Μόνο που στις τελευταίες εβδομάδες χρονολογείται και η προσπάθεια επαναπροσέγγισης του από την Ρηγίλλης. Ξέρετε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε συνεργαστεί με το ΛΑΟΣ και τώρα τον εκφράζει περισσότερο η Νέα Σαμαρική Δημοκρατία (ΝΣΔ)! Άραγε η Ρηγίλλης προσπαθεί να σώσει, όπως κάποιοι διαδίδουν, τον Ταρζάν ή ο Μάκης επιβάλλει τον ...

... αξέχαστο Μαυρίκη στη «Νέα Νέα Δημοκρατία»;
Όπως γράφουν τα συνήθη φερέφωνα της Ρηγίλλης, ο Μαυρίκης ξέρει πολλά και δεν εκβιάζει τυχαία! Άρα ο Μάκης μπορεί να τον χρησιμοποιήσει για να «εξαγοράσει» την αγωγή της Ντόρας στο VETO. Μάλλον δεν πάνε καθόλου καλά στο επιτελείο του αρχηγού Αντώνη!...! Εάν φτάνουν στο σημείο να απειλούν τη Ντόρα με Μαυρίκες και άλλα φαντάσματα του παρελθόντος, τότε έχουν χάσει τελείως το τραίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :