Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Παίγνια Λαζαρίδη εις βάρος της Ντόρας

Αυτός ο Λαζαρίδης, η σκιά και η ψυχώ του αρχηγού Αντώνη, δε μπορεί να χωνέψει ότι η Ντόρα είναι βουλευτής και μεγάλο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Μέρα νύχτα σκέφτεται πώς να επιτεθεί είτε στο Μητσοτάκη, είτε στη Ντόρα. Δεν συμβαδίζει η περίεργη ιδεολογία του με τον κεντρώο χαρακτήρα και του Μητσοτάκη και της Ντόρας. Θέλει πιο καθαρόαιμους δεξιούς δίπλα του. Είτε λαϊκούς, είτε πολανίτες. Παραλλαγές δεν ανέχεται! Έτσι φαίνεται από τα φερέφωνά του (κυρίως στο διαδίκτυο) που όλοι μαζί λειτουργούν ως «η φωνή» του αρχηγού Αντώνη. Με λιγάκι μεταφυσικές προεκτάσεις. Έτσι νομίζουν, έτσι θα είναι, μια και η αντιμητσοτακική τους μανία αγγίζει τα όρια της κατάθλιψης!
Σήμερα έκαμε θέμα υψίστης σημασίας την επίσκεψη της Ντόρας στην Κύπρο. Είναι γνωστό ότι εκλήθη από την Οργάνωση Νέων Επιστημόνων του Δημοκρατικού Συναγερμού και τη Γυναικεία Οργάνωση του ΔΗΣΥ Λεμεσού. Οι παιγνιομπαίχτες έστησαν ολόκληρη συνωμοσία γύρω από μια ομιλία σε μια εκδήλωση και ενέπλεξαν ελαφρά τη καρδία τον πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ. κ. Νίκο Αναστασιάδη και την φιλία του με τη Ντόρα!...!
Πρόσεξαν άραγε ότι στην Κύπρο οι οργανώσεις ενός κόμματος δεν χρειάζεται να πάρουν άδεια από το αρχηγικό επιτελείο; Γιατί εδώ κάθε για κάθε βήμα της η Ντόρα πρέπει να δίνει έγγραφη αναφορά και να παίρνει γραπτή άδεια από τα φερέφωνα του προέδρου! Πρόσεξαν άραγε ότι στην γραπτή ανακοίνωσή του ο κ. Αναστασιάδης κάνει λόγο για μη ανοχή σε παίγνια; Ποιόν άραγε υπονοεί ως παιγνιολάτρη, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ.;

Δεν υπάρχουν σχόλια :