Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Για ποιους λόγους ο συν-νικητής Δημήτρης δεν βρήκε γραφείο στη Ρηγίλλης

Θα ‘χετε σίγουρα ακούσει ότι ο (αυτό)φερόμενος ως «υπαρχηγός» της Νέας Δημοκρατίας κος. Δημήτρης Αβραμόπουλος θα μεταφέρει ολόκληρο το επιτελείο της επιχειρησιακής δράσης την οποία πρόκειται να αναλάβει εν’ όψει του επικείμενου Συνεδρίου Αρχών του κόμματος, στα παλιά του γραφεία δίπλα στο Καλλιμάρμαρο.
Σωστά;
Εύλογα λοιπόν θα διερωτηθείτε…
Καλά, ολόκληρος υπαρχηγός και δε βρέθηκε ούτε ένα γραφείο για ‘κείνον στο νεοκλασσικό της Ρηγίλλης;

Κάποιοι κακοπροαίρετοι έσπευσαν να προδικάσουν ότι στην πρώτη στροφή της κοινής -πλέον- κομματικής τους διαδρομής, ο κος. Σαμαράς αποφάσισε να φανερώσει στον πολιτικό του συνέταιρο τα γνωστά σε παλιούς παθόντες γνωρίσματα της μνησιφιλίας και αχαριστίας που τον διακρίνουν και «άδειασε» τον κο. Αβραμόπουλο στο πρώτο χαντάκι.

Οι γνωρίζοντες καλύτερα την κατάσταση διατείνονται ότι απλά, το περιορισμένο σε εμβαδό και χώρους νεοκλασσικό, δεν ήταν πρακτικά δυνατό να χωρέσει το πολιτικό μεγαλείο του .... κου. Αβραμόπουλου. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της νίκης του κου. Σαμαρά, ο κος. Αβραμόπουλος και οι άνθρωποί του θεώρησαν δεδομένο ότι καπαρώνουν τα παλιά γραφεία του κου. Κώστα Σταϊκούρα, τα οποία βρήκαν ωστόσο μικρά! Οποιαδήποτε σκέψη για περαιτέρω προέκταση της ομάδας του κου. Αβραμόπουλου στους αξιοποιήσιμους χώρους, κρίθηκε αδύνατη δεδομένου ότι ήδη επικρατούσε στο κόμμα μία κατάσταση «μάθανε πως ... αγαπιόμαστε, πλακώσανε και οι γύφτοι», με μαζικές αφίξεις από διάφορες στελεχάρες και συμβουλάτορες, πραγματικούς και επίδοξους.. Επιπλέον, κάθε γκρέμισμα τοίχου, προς χάρη του συν-νικητή Δημήτρη ήταν επίσης αδιανόητη, καθώς η Ρηγίλλης 18, είναι διατηρητέο κτίριο.

Έτσι ο κος. Αβραμόπουλος έκανε την καρδιά του πέτρα, πήρε των ομματιών του και επέστρεψε στα γραφεία δίπλα στο Καλλιμάρμαρο.

Υ.Γ.: Οι φήμες πως η δουλειά «στράβωσε» όταν ο κος. Αβραμόπουλος ζήτησε από τον κο. Σαμαρά να κατασκευαστεί στον ακάλυπτο χώρο πίσω από το νεοκλασσικό, κήπος ολόιδιος με αυτόν της φωτογραφίας, κρίνονται τουλάχιστον ως αβάσιμες, κακόβουλες και δυσφημιστικές.

poleatics.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια :