Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Προβληματισμός στη Ρηγίλλης με τον Καρατζαφέρη

Οι μυστικοσύμβουλοι του Σαμαρά πίστευαν ότι η «υπόθεση Καρατζαφέρης» ήταν θέμα ημερών άμα τη ελεύσει του προέδρου Αντώνη στο νεοκλασικό. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, θεωρούνταν ένα «φτηνό» τηλεοπτικό προϊόν που στα πλαίσια των δελτίων ειδήσεων αποσκοπούσε μόνο στην αποδόμηση της κυβέρνησης Καραμανλή, από τα … δεξιά. Είχε τρωθεί η προηγούμενη κυβέρνηση από το κέντρο και απέμενε το ροκάνισμα από τα δεξιά.
Τελικά η κατάληψη της Ρηγίλλης από τα εθνικιστικά στοιχεία της ΠΟΛΑΝ έδωσε την ευκαιρία στον Καρατζαφέρη να περάσει στην πραγματική αντιπολίτευση και στις πραγματικές γροθιές εναντίον των «σκληρών» συμβούλων του Σαμαρά. Δραγώνα, μετανάστες, δημοψηφίσματα, Αβέρωφ. Τα χτυπήματα δε σταματάνε. Μην προλαβαίνουν τα μεγαλοστελέχη της Άνοιξης να αντιδράσουν και να φαίνονται ουρά του. Θέλουν να φύγουν οι κολλητοί του Σαμαρά από την πολυκατοικία και τα χτυπήματα του Καρατζαφέρη δεν τους αφήνουν. Βρισκόμαστε όχι σε μια μάχη εντυπώσεων αλλά σε μάχη τακτικισμού.
Προς το παρόν η Ρηγίλλης δεν βγαίνει από το σπίτι. Παίζει προ! Ακολουθεί τη στρατηγική της αδιαφορίας. Βρε δε βαριέσαι! «Εμείς είμαστε η λαϊκή και καθαρή δεξιά». «Άστον να κουρεύεται». «Δικιά μας είναι η δεξιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :