Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει ο Καποδίστριας 2

Ανάστατοι δήμαρχοι και νομάρχες του Πασόκ και της ΝΔ. δεν ξέρουν πώς να κινηθούν και οι δημοτικές πλησιάζουν Συνήθως τέτοια εποχή έχει αρχίζει να διευκρινίζεται το τοπίο και ο προεκλογικός αγώνας έχει ξεκινήσει τουλάχιστον σε επίπεδο επαφών για τους υποψηφίους.
Ο Καποδίστριας 2 θα γίνει αντικείμενο διαβούλευσης στο διαδίκτυο, εντός του Ιανουαρίου, ενώ μέχρι το Πάσχα θα ξέρουμε ποιοι δήμοι και ποιες νομαρχίες θα έχουν απομείνει. Περιμένοντας τη διαβούλευση λοιπόν! Από τους 1034 δήμους θα απομείνουν 450 (ίσως φτάσουν τους 500 με τους διαφωνούντες που δεν θέλουν με τίποτα νέα συνένωση) και οι νομαρχίες (θα γίνουν περιφέρειες) θα περιοριστούν μόνο σε 13. Αυτό σημαίνει ....
ότι πολλοί από τους έως τώρα δημοτικούς άρχοντες, πάνε σπίτι τους… πάντως πολλοί από αυτούς, προσκείμενοι στο κυβερνών κόμμα, πιέζουν για πληροφόρηση εκ των έσω, για να δουν τι θα κάνουν και πως θα κινηθούν στις επικείμενες εκλογές που έχουν τεράστια σημασία για το Πασόκ μια και θα δώσουν την ευκαιρία στον ελληνικό λαό να επιδοκιμάσει ή αποδοκιμάσει την έως τώρα κυβερνητική πολιτική. Στο Πασόκ σκέφτονται να δώσουν την τελευταία στιγμή στη δημοσιότητα, λεπτομέρειες του Καποδίστρια, ώστε να μη δοθούν περιθώρια αντιδράσεων από τους «δυσαρεστημένους», οι οποίοι δεν προβλέπεται να είναι λίγοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :