Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

PraktorX , μυστικές υπηρεσίες και το ANTINEWS του Σαμαρά …...

ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κ.ΒΑΣΙΛΗ ΖΗΣΗ;

Ο Βασίλης Ζήσης ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στο Antinews έχει αναλάβει εργολαβικά τη σπίλωση της Ντόρας Μπακογιάννη και την στήριξη με κάθε μέσο του Αντώνη Σαμαρα. Πολλοί αναρωτιούνται μα πως είναι δυνατόν ένας αριστερός να επεμβαίνει με τόσο πάθος στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας. Και όμως ο Βασίλης βρίσκεται στη γραμμή πλεύσης Σαμαρά πάρα πολλά χρόνια.
Περιέργως το όνομά του παίζει σε διάφορες «μυστικές» εκδοχές. Σε διάφορα blogs (όπως alzap, eklogiproedrou και αλλού) διαβάζουμε για τις εκλεκτικές φιλίες με το Θοδωρή Ρουσόπουλο και παλιότερα με τον Σαμαρά και τον πράκτορα Γρυλλάκη. Επειδή στο διαδίκτυο πολλοί είναι νέα παιδιά κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν.
Ο Βασίλης Ζήσης από την δεκαετία του 80 είχε αναλάβει εργολαβικά, στο «ΑΝΤΙ» αλλά και στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ» της εποχής, το ρόλο της σπίλωσης και συκοφάντησης του Ανδρέα Παπανδρέου, υπαινισσόμενος ανάμιξή του στην τρομοκρατία ( 17Ν, ΕΛΑ κλπ) και στα …πάμπερς.
Αργότερα ανέλαβε εργολαβικά να ξεκινήσει ως πρώτος μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του ΕΛΑ όπου γελοιοποιήθηκε για άλλη μια φορά κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Πρόλαβε όμως να ρίξει μέσα στο δικαστήριο λάσπη και πάλι εναντίον του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΚΚΕ.
Στο στόχαστρο του πολλοί όπως ο αείμνηστος Μιχάλης Ράπτης (Παμπλο), στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στελέχη της παραδοσιακής αριστεράς, ανεξάρτητοι αριστεροί.
 Στις εκλεκτικές του φιλίες ο τρομολάγνος υπουργός Πάνος Καμένος, ο Ρουσόπουλος κλπ…

Σήμερα χρησιμοποιεί τις εμπειρίες του και τις «ικανότητες» του, εναντίον της Ντόρας Μπακογιάννη. Χολερικός αρθρογράφος όπως ήταν πάντα και PraktorX, συνεχίζει να φορά την «προοδευτική» προβιά και εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας των περισσοτέρων χρηστών του διαδικτύου, και επομένως την άγνοια τους για το ρόλο του, επιδίδεται σε προβοκάτσιες και παραπληροφόρηση με χτυπήματα κάτω απ’ τη μέση, συχνά βρώμικα και υβριστικά κατά της Μπακογιάννη.
Αυτός είναι ο Βασίλης ο Ζήσης που καθορίζει τον ρόλο του ANTINEWS.

Δεν υπάρχουν σχόλια :