Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Μέχρι πού θα φθάσει, άραγε, αυτή η φαύλη, παραδημοσιογραφική τακτική των ΜΜΕ της διαπλοκής;

Πολύ καλά τα λέει ο Δημήτρης Ρίζος στον «Αδέσμευτο Τύπο» για τα κανάλια. Μίσος προεκλογικά, χυδαιότητα και παραδημοσιογραφία μετεκλογικά. Άσε τα στημένα και πληρωμένα παιχνίδια στα οποία επιδίδονται τελευταία. Η επικοινωνιακή ανυπαρξία της προηγούμενης κυβέρνησης ήταν αποτέλεσμα της απομόνωσης της από όλα τα μέσα ενημέρωσης, μηδενός εξαιρουμένου και γνωρίζουμε ότι τα μέσα ελέγχονται και συντηρούνται από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα.
…Αυτό που συμβαίνει σήμερα ουδέποτε είχε ξανασυμβεί σ’ αυτή τη χώρα…
…Ολα τα ΜΜΕ –Τηλεοράσεις, Ραδιόφωνα, εφημερίδες, μπλογκ κ.λπ.– είναι σφόδρα εχθρικά στην άλλοτε μεγαλύτερη Παράταξη, τη Ν.Δ.!..
…Και όλα μαζί βάλθηκαν να τη διαλύσουν! Μέχρι και την οριστική της διάλυση προαναγγέλλει κάποια εφημερίδα…
Τέτοιο αντινεοδημοκρατικό μένος… Τόσο μίσος… Τέτοια προπαγάνδα… Και τόση διαστρέβλωση των ειδήσεων που αφορούν τη Φιλελεύθερη Παράταξη δεν έχουμε ξαναδει!
Ο «γαλάζιος» βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημ. Σταμάτης, βλέποντας τους καβγάδες και τα «μαχαιρώματα» στο κόμμα του, δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα υποβάλει την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. Κάνοντας όμως δημοσίως και από τηλεοράσεως την ξεκάθαρη δήλωση: «Δεν φεύγω, αλλά παραμένω στη Ν.Δ.».
***
Ε, λοιπόν, όλα τα Κανάλια και όλες οι εφημερίδες διαστρέβλωσαν εν ψυχρώ τα λεχθέντα από τον βουλευτή. Και διέγραψαν τη μισή δήλωσή του και ιδίως τη φράση «αποστασιοποιούμαι από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά παραμένω στη Ν.Δ.»…
Και κραύγαζαν: «“Φεύγω από τη Ν.Δ.” δήλωσε ο Δ. Σταμάτης»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :