Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Ο Μπερλουσκόνι βγάζει στο σφυρί τη... "βίλα των οργίων"

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποφάσισε να πουλήσει την πολυτελή βίλα του στη Σαρδηνία, τη «Βίλα Τσερτόζα» έναντι 450 εκατομμυρίων ευρώ στον εμίρη του Άμπου Ντάμπι, ανέφερε την Τετάρτη η ημερήσια ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας δεν επιβεβαιώθηκε από τον άνθρωπο που ασχολείται με την ακίνητη περιουσία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο Κλαούντιο Τζιουντόλι, εδώ και αρκετές δεκαετίες οποίος δήλωσε: «Ουδέν σχόλιο. Δε μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να αρνηθώ».

«Ο εμίρης Μοχάμεντ, πρίγκιπας και διάδοχος του θρόνου του Άμπου Ντάμπι έψαχνε για μία κατοικία στη Μεσόγειο» και σύμφωνα με την εφημερίδα η βίλα του Μπερλουσκόνι στην Σαρδηνία έχει όλα όσα αναζητά ο εμίρης.
διαβάστε περισσότερα

«Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι σωστές, το άρθρο αυτό είναι εντελώς λάθος» δήλωσε χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του ένας αξιωματούχος στο Άμπου Ντάμπι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο ιταλός πρωθυπουργός ήταν 'ενοχλημένος' από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν στη βίλα και τον εμφανίζουν με γυμνόστηθες κοπέλες και έτσι αποφάσισε να την πουλήσει.

Η ιδιοκτησία αποτελείται από τρεις κατοικίες, που απλώνονται σε έκταση περίπου 80 εκταρίων, σε μία από τις ακριβότερες περιοχές της Σαρδηνίας, την Κόστα Εσμεράλδα. Το κατάλυμα όπου διέμενε ο Καβαλιέρε κάλυπτε μία έκταση 2.600 τετραγωνικών μέτρων μέσα στην οποία βρίσκονταν περίπου δέκα σαλόνια, επτά υπνοδωμάτια, κουζίνες και μπάνια. Το δεύτερο σπίτι προοριζόταν για τα παιδιά του Μπερλουσκόνι από τον δεύτερο γάμο του, ενώ το τρίτο για καλεσμένους, όπως ο Βλαντίμιρ Πούτιν, που έχει φιλοξενηθεί εκεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια :