Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Πες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι…

Πρόσφατα, η Πρωτοβουλία "Αδέσμευτων Bloggers" για τη διαδοχή στη Νέα Δημοκρατία έθεσε μια σειρά από συγκεκριμένα καυτά ερωτήματα που απασχολούν το σύγχρονο πολίτη, και κυρίως τους νέους ανθρώπους, στους τρεις υποψηφίους Προέδρους της ΝΔ. Ο ένας εξ αυτών, ο Αντώνης Σαμαράς, βιάστηκε να απαντήσει με δικό του «μήνυμα» προς τους ερωτώντες.
Διαβάσαμε με προσοχή και την «πρωτοβουλία» των Bloggers και την «απάντηση» του κ. Σαμαρά. Η απογοήτευσή μας ήταν μεγάλη, όταν διαπιστώσαμε, ότι αντί συγκεκριμένων απαντήσεων στις συγκεκριμένες ερωτήσεις, ο διεκδικητής της αρχηγίας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης… μιμήθηκε τον παλαιό συμμαθητή και φίλο του Γιώργο Παπανδρέου… παραπέμποντας τους Bloggers στην… «Ιθάκη» και σε άλλες θολές και ανούσιες ασυναρτησίες!
Τέλειο alter ego του Γιωργάκη και ο Αντωνάκης! Ο ένας προεκλογικά μας έλεγε… «Υπάρχουν τα λεφτά!» και πεισματικά απέφευγε, όπως ο διάβολος το λιβάνι, να απαντήσει στα συγκεκριμένα ερωτήματα που αφορούσαν τη δύσκολη και γνωστή σε όλους κατάσταση της Οικονομίας. Έτσι κατάφερε να υφαρπάξει, να υποκλέψει, την ψήφο των πολιτών στις 4 Οκτωβρίου, επαγγελλόμενος μια απροσδιόριστη και χωρίς ρεαλισμό και έρμα «ελπίδα»…
Ο άλλος, με προπαγανδιστικό όχημα την ίδια αυτή ανερμάτιστη «ελπίδα», πασχίζει τώρα να πείσει τους οπαδούς της ΝΔ να τον εκλέξουν Αρχηγό τους στις 29 Νοεμβρίου!
Τον ένα τον πήραμε ήδη… χαμπάρι, συνειδητοποιώντας όλο και περισσότερο την ΑΠΑΤΗ που παίχτηκε σε βάρος των Ελλήνων!
Για τον άλλο, οι Νεοδημοκράτες που θα ψηφίσουν στις 29 Νοεμβρίου θα πρέπει να είναι περισσότερο… προσεκτικοί από τους εξαπατηθέντες πολίτες που έκαναν Πρωθυπουργό τον κ. Παπανδρέου στις 4 Οκτωβρίου…
Τελικά, η λαϊκή θυμοσοφία παραμένει αδιάψευστη: «Πες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι»…

Δεν υπάρχουν σχόλια :