Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Αύριο κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας!

Εμείς οι Eλληνες πολίτες θα αποφασίσουμε σήμερα την τύχη μας και το μέλλον της πατρίδας μας στην κρισιμότερη μεταπολεμική εκλογική αναμέτρηση. 
Οι στόχοι κάθε Eλληνα που πονάει τον τόπο είναι προφανείς: ...

• H παραμονή της χώρας στην Eυρωζώνη και η αποφυγή της καταστροφικής συστημικής κατάρρευσης του κράτους και της πραγματικής οικονομίας, που πλησιάζουν το σημείο τήξης. 
• Ο άμεσος, αμεσότατος, σχηματισμός μιας κυβέρνησης των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ), που θα αναλάβει τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας, την ανασύνταξη του κρατικού μηχανισμού και την επανεκκίνηση της οικονομίας. Εδώ δεν χωράει ο προσωπικός ή ο κομματικός εγωισμός κανενός! Πρέπει να σχηματισθεί έως –το αργότερο– την Τρίτη μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, με ό,τι καλύτερο διαθέτει ο τόπος. 
• Η αποτροπή μιας εμφύλιας σύρραξης, η πάταξη της εγκληματικότητας και της βίας κάθε ιδεολογικής απόχρωσης. 
• Η αποκατάσταση της ομαλότητας και μιας ατμόσφαιρας σχετικής ηρεμίας και πολιτικής βεβαιότητας στην Ελλάδα. 
Είναι προφανές ότι η χώρα βρίσκεται στο χείλος της αβύσσου. Η νέα κυβέρνηση πρέπει να πάρει γρήγορα σκληρές αποφάσεις για να πείσει και τους μέσα και τους έξω ότι κάτι αλλάζει. Οι ξένοι θα βοηθήσουν, και το δείχνουν, αν βρουν σοβαρούς και αξιόπιστους συνομιλητές οι οποίοι χωρίς «τσαμπουκάδες» θα διαπραγματευθούν εθνικά, όσο και σκληρά, αλλά θα τιμήσουν τις όποιες ελληνικές δεσμεύσεις. 
Οι κίνδυνοι ενός ατυχήματος, μιας ρήξης με τους εταίρους και δανειστές, μιας κοινωνικής έκρηξης είναι μεγάλοι. 
Οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις και το αστικό καθεστώς δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία. Μια αποτυχία τους θα εκτινάξει τις δυνάμεις του άγριου λαϊκισμού και θα παρασύρει τη χώρα στην καταστροφή. Είναι προφανώς κρίσιμο να περάσουμε πρώτα τον σημερινό κάβο. 
Η Ν.Δ. πρέπει να έλθει πρώτο κόμμα και να αποτελέσει τον κορμό μιας εθνικής, ευρωπαϊκής κυβέρνησης που θα σημάνει συναγερμό. 
Μόνο με αυτό το σενάριο θα κερδίσουμε χρόνο για να προλάβουμε τις, πιθανότατα, θετικές εξελίξεις και δεν θα δώσουμε περαιτέρω λαβή στους ολοένα και περισσότερους πιο ενισχυμένους οπαδούς της άποψης που θέλει την Ελλάδα εκτός ευρώ. 
Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να χαλάσουμε τα σχέδιά τους και να διαψεύσουμε τα στερεότυπά τους για εμάς και την πατρίδα μας και σήμερα στις κάλπες, αλλά και από αύριο το πρωί, που θα αρχίσουν τα πραγματικά πολύ δύσκολα...

// Καθημερινή //

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Οταν η σκλαβιά ντύνεται τη μάσκα της ¨δημοκρατίας" ...



... την αντίσταση την ονομάζουν "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ"

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ (MADE IN USA)




ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ