Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Να μην μας προκαλέσουν προβλήματα με τις μουσουλμανικές χώρες οι χρυσαυγίτες!

Υποτίθεται ότι είναι υπερπατριώτες οι χρυσαυγίτες και "τηλεοπτικές" κινήσεις σαν τις χθεσινές θα δούμε πολλές φορές μετά την είσοδό τους στην επόμενη  Βουλή. Χθες κατά την ώρα της ...


ανάγνωσης του Κορανίου και της ορκωμοσίας των τριών μουσουλμάνων βουλευτών στη Βουλή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρέμειναν καθιστοί. Οι χριστιανοί δηλαδή βουλευτές, των υπόλοιπων κομμάτων που σηκώθηκαν όρθιοι, είναι λιγότερο Έλληνες ή αγαπάνε λιγότερο την πατρίδα; Όχι βέβαια; Κάτι τέτοιο όμως ήθελαν να περάσουν οι χρυσαυγίτες και να δείξουν ότι αυτοί αγαπάνε την Ελλάδα, ενώ οι υπόλοιποι βουλευτές είναι πράκτορες της Τουρκίας και ανθέλληνες!
Τέτοιες κινήσεις ενδεχομένως να δημιουργήσουν προβλήματα στις διπλωματικές σχέσεις της χώρας με τις μουσουλμανικές χώρες, με τις περισσότερες εκ των οποίων η Ελλάδα διατηρεί μακραίωνες φιλίες.
Τέτοιες κινήσεις επίσης ενδεχομένως να ανοίγουν την όρεξη σε φασιστικά στοιχεία για περεταίρω δράση μια και με τους χρυσαυγίτες στη Βουλή «νομιμοποιούνται» ιδέες και πράξεις που μέχρι στιγμής δεν είχαν την σχετική «νομιμοποίηση»!
Αν συνεχίσουν έτσι μην παραξενευτούμε να δούμε απειλές από τις πάμπολλες μουσουλμανικές τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν βίαια σε πολλές χώρες. Καλύτερα λοιπόν να προσέχουμε και να μην το παίζουμε αντράκια για τις τηλεοράσεις ή περισσότερο Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :