Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ντόρα Μπακογιάννη στο Περιστέρι:"Μαζί στο δρόμο της δημιουργικής ανατροπής"

Αθηναίες και Αθηναίοι,
Φίλοι μου του Περιστερίου και όλης της Β' Αθηνών,
Συμμαχητές και συμμαχήτριες,
Φίλες και φίλοι,
Η παρουσία σας εδώ, στην καρδιά της δυτικής Αθήνας, που ζει όσο καμιά άλλη περιοχή την ...


τραγωδία της κρίσης, είναι ακτίνα ελπίδας για όλη την Ελλάδα.
Για όλη την Αθήνα και την Αττική
Βλέπουν απόψε όλοι εδώ το αυξανόμενο ρεύμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, την πορεία της νίκης και της εισόδου της στη νέα Βουλή!
Ελπίδα και μήνυμα ότι, μόνο στηρίζοντας μια δύναμη δημιουργίας μπορεί ο καθένας μας να συμβάλλει στο να σωθεί η Ελλάδα, να έχουν τα παιδιά μας προοπτική.

Ελπίδα και μήνυμα ότι, ανάμεσα στους δύο αδιόρθωτους των τέως «μεγάλων» κομμάτων και στους «επτά της δραχμής», υπάρχει ο τρίτος δρόμος, υπάρχει η Δημοκρατική Συμμαχία, κίνημα ευθύνης και ταυτόχρονα κίνημα ανατροπής!
Είμαστε εδώ σήμερα άνθρωποι που ξέρουμε τους κινδύνους αλλά αντιπαθούμε το μοιρολόι!
Είμαστε εδώ υπεύθυνοι πολίτες που προτιμούμε τον αγώνα απ' την υποταγή.
Είμαστε οι Έλληνες που δεν το βάζουμε κάτω!
Εμείς δεν θέλουμε να αυτοκτονήσουμε μπας και μας λυπηθούν, όπως είναι το μήνυμα που εκπέμπουν οι επτά της δραχμής!
Δεν το γνωρίζουν ότι-αν δεν βοηθήσουμε εμείς πρώτοι τον εαυτό μας-δεν θα μας στηρίζουν επ' άπειρον οι άλλοι;
Εμείς είμαστε εκείνοι που ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και να νικάμε!
Εμείς γνωρίζουμε να παλεύουμε:
Το δείξαμε ταράζοντας τα νερά στη Βουλή.
Το δείξαμε περνώντας ολόκληρα προγράμματα υπέρ της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!
Φίλες και φίλοι,

Να 'στε περήφανοι που ανήκετε σε μια παράταξη συνάμα ανατρεπτική, υπεύθυνη και ευρωπαϊκή!
Είστε η μαγιά της Ελλάδας του αύριο.
Ο σπόρος που γίνεται σοδειά της αλλαγής!

Θέλω τώρα την απόλυτη προσοχή σας.
Θέλω την προσοχή σας γιατί η δυνατή φωνή και η λογική σας, τις λίγες μέρες που απομένουν, μπορούν πολλά να αλλάξουν.
Στην οικογένεια, σε φίλους, σε συγγενείς και γνωστούς, θέλω να μεταφέρετε σωστά και πειστικά το μήνυμα της ευθύνης και της προοπτικής.
Σε τρείς μέρες διεξάγονται οι πιο κρίσιμες εκλογές που θα ζήσει η Ελλάδα εδώ και πολλές δεκαετίες.
Στις 6 Μαΐου αποφασίζουμε για το μέλλον μας: όχι απλώς για την επόμενη τετραετία αλλά για την παρούσα και τις επόμενες γενεές.
Ποτέ άλλοτε, από την εποχή του εμφυλίου και μετά, δεν βρεθήκαμε μπροστά σε τόσο κρίσιμες επιλογές.
Τις ιστορικές αυτές στιγμές, σας καλώ να αναλογιστείτε τη σύγχρονη ελληνική ιστορία, όλη την ελληνική ιστορία μετά την παλιγγενεσία: θα δείτε ότι, όποτε αποφασίσαμε να αποκοπούμε από συμμαχίες, από διεθνείς συμπράξεις και φιλίες, πάντοτε ακολούθησε η καταστροφή.
Τώρα ξαναζούμε μια τέτοια στιγμή: εξουθενωμένος ο λαός από μια αδιέξοδη πολιτική δύο ετών των δύο παλιών κομμάτων στρέφει τα αυτιά του για παρηγοριά-για κάποιου είδους ελπίδα και προοπτική-προς τις σαγηνευτικές φωνές των σειρήνων του λαϊκισμού και, δυστυχώς, ακόμα και του αριστερού και δεξιού ολοκληρωτισμού.
Από εδώ, απ' την καρδιά της Δυτικής Αθήνας, από το Περιστέρι, εδώ που η κρίση είναι και πιο σοβαρή, ας ακουστεί μια υπεύθυνη φωνή.
Θα μιλήσω ευθέως και ωμά:
Έχετε κολοσσιαίες ευθύνες κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που φέρατε-με την δειλία και την ατολμία σας να κάνετε ριζικές αλλαγές- το λαό στην κατάσταση αυτή. Είσαστε αδιόρθωτοι εγκληματικά, γιατί δεν διδαχθήκατε τίποτα απ' την κρίση.
Αλλά έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης κι εσείς κυρία Παπαρήγα, κύριε Τσίπρα, κύριε Καμμένε- και όλοι σας στη φαιοκόκκινη συμμαχία- που πατάτε στον πόνο του λαού. Γιατί δεν νοιαστήκατε ποτέ να υπάρξει μια Ελλάδα ελεύθερη, ευρωπαϊκή, παραγωγική; Γιατί στο ΚΚΕ θαυμάζετε τη Βόρεια Κορέα και στον ΣΥΡΙΖΑ τον Τσάβες και τους ομοίους του ενώ η Χρυσή Αυγή, νοσταλγεί τους ναζί;
Έχετε επιλέξει, από καιρό ότι το κομματικό σας συμφέρον το βάζετε πάνω απ' το συμφέρον του τόπου. Την κύρια ευθύνη την έχουν εκείνοι που βύθισαν τον λαό στην απελπισία. Αυτοί «έστειλαν» σε σας απελπισμένους συμπολίτες μας που πολλοί έχουν χάσει τα πάντα και οι υπόλοιποι φοβούνται ότι θα τους ακολουθήσουν, χάνοντας τα πάντα κι εκείνοι.
Οι δύο αδιόρθωτοι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας ρήμαξαν κάθε νοικοκυριό στους φόρους, τις εισφορές και την ανεργία, αναβάλλοντας κάθε τομή, κάθε τι το τολμηρό που θα βελτίωνε τον ανταγωνισμό και θα δημιουργούσε θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας, για τα νέα ζευγάρια που θέλουν να φτιάξουν ένα σπιτικό. Να κάνουν κι αυτοί οικογένεια.
Εσείς της Αριστεράς και της λαϊκιστικής Δεξιάς απλώς μας αποτελειώνατε, αποτελειώνατε τον κόσμο, με κάθε είδους κατάληψη, πορεία και απεργία, μέχρι να ερημώσει το κέντρο της Αθήνας, να κλείσουν τα μαγαζιά, να πέσουν 44% τα έσοδα απ' τον τουρισμό, να σαπίσουν τα αγροτικά προϊόντα στα λιμάνια, να γίνουν ακόμα μεγαλύτερες οι ουρές των απεργών.
Οι άτολμοι, οι παλαιοκομματικοί, οι αδιόρθωτοι, ακόμα και την τελευταία στιγμή, ρυθμίζανε τα δικά τους χρέη!
Αλλά και εσείς, της λαϊκιστικής συμμαχίας «της δραχμής», ό,τι κι αν έκαναν οι δύο αδιόρθωτοι, δεν μπορούσατε να δείξετε ένα τόσο δα αίσθημα ευθύνης;
Εμπορεύεστε την ελπίδα ποντάροντας στην απελπισία του άνεργου νέου, του χαμηλοσυνταξιούχου, του κάθε απογοητευμένου Έλληνα;
Νομίζετε ότι, αν το θέλαμε, δεν μπορούσαμε να πουλάμε κι εμείς στη Δημοκρατική Συμμαχία «φύκια για μεταξωτές κορδέλες»;
Δεν το καταδεχτήκαμε. Δεν το κάναμε και δεν θα το κάνουμε ποτέ!
Ελληνίδες και Έλληνες
Τα «κόμματα της δραχμής», τα κόμματα της χρεοκοπίας, σας καλούν να αυτοκτονήσετε για να γιγαντωθούν εκλογικά εκείνα!
Σας τάζουν ότι «θα πουλήσουν τσαμπουκά»!
Ότι την άλλη μέρα το πρωί θα φυσήξουν δυνατά, η Ευρώπη θα τρομοκρατηθεί και το χρέος, ως δια μαγείας, θα «εξατμιστεί»!
Σας εξαπατούν ότι, ακόμα κι αν εμείς αθετήσουμε όλες τις υποχρεώσεις μας, οι άλλοι μας τρέμουν και γι αυτό δεν θα τολμήσουν να μας βγάλουν απ' το ευρώ!
Κούνια που τους κούναγε! Εγώ φίλες και φίλοι, που η επαφή μου με την Ευρώπη είναι καθημερινή, και που η φωνή της Συμμαχίας υπέρ της πατρίδας αποδείχτηκε η μόνη σεβαστή εκεί, τους λέω: βάζετε σε κίνδυνο θανάσιμο τον ελληνικό λαό. Καθώς η κρίση αγγίζει πια μεγάλες χώρες, όπως η Ισπανία, πολλοί θα χαρούν να μας πετάξουν έξω για να συγκεντρωθούν στα μεγάλα ανοιχτά μέτωπα. Και έξω από το ευρώ, αν δεν το ξέρουν να τους το πω εγώ, σημαίνει και έξοδο απ' την Ευρώπη.

Φίλες και φίλοι,
Μια ανεξέλεγκτη χρεοκοπία τώρα, μια έξοδος απ' το ευρώ, δεν θα έχει τίποτα το θετικό. Δεν υπάρχει ακόμα η παραγωγική βάση να τα βγάλουμε πέρα στον ανταγωνισμό με νόμισμα πιο φτηνό.
Τα κεφάλαια θα φύγουν και όσοι επενδύουν στη χρεωκοπία της χώρα θα αγοράσουν την Ελλάδα αντί πινακίου φακής. Η σημερινή μας κακοδαιμονία θα μας φαίνεται ... όνειρο μακρινό.
Οι συνέπειες θα είναι ακόμα πιο τραγικές δε και στον τομέα τον εθνικό. Ο Βενιζέλος ήξερε ότι η Ελλάδα μεγαλουργεί όταν εκμεταλλεύεται έξυπνα τις συμμαχίες της. Χωρίς εταίρους, χωρίς πιστώσεις, απομονωμένοι σ' αυτή τη γωνιά των Βαλκανίων, με έναν ανερχόμενο γίγαντα απ' τη μια μεριά και με έναν θρασύ μικρομέγαλο απ' την άλλη, πού θα στηριχτεί η Ελλάδα; Τι «Βουκουρέστι» θα είναι τότε δυνατόν να ξανα-υπάρξει; Και με τι λεφτά θα αγοράζουμε οπλισμό, έστω κι απ' την Κίνα και τη Ρωσία, όπως μας λένε οι αιθεροβάμονες-για να χρησιμοποιήσω τον πιο ήπιο χαρακτηρισμό- Τσίπρας και Καμμένος;
Ελληνίδες και Έλληνες,
Αθηναίοι και Αθηναίες,
Φίλοι μου του Περιστερίου και όλης της Δυτικής Αθήνας,
Μέσα σ' αυτό το ζοφερό σκηνικό, ανάμεσα στους δύο αμετανόητους και τους «επτά της καταστροφής», υπάρχει ο τρίτος δρόμος.
Υπάρχει η Δημοκρατική Συμμαχία.
Υπάρχει ο δρόμος της λογικής.
Υπάρχει η οδός της δημιουργικής ανατροπής.
Την κρίση την καταλάβαμε-και αντιδράσαμε-πρώτοι εμείς.
Και δημιουργήσαμε τη Δημοκρατική Συμμαχία.
Κάναμε κριτική στο παρελθόν.
Κι εγώ, μπροστά στους 3.500 συνέδρους στο Badminton, ανέλαβα, τις δικές μου ευθύνες.
Κι ας μην διαχειρίστηκα ποτέ την οικονομία. Αντίθετα: παντού απ' όπου πέρασα ορθοπόδησα τα οικονομικά.
Γενική ανόρθωση και ανάπτυξη στην Ευρυτανία.
Αναβάθμιση στα οικονομικά της Αθήνας με αξιολόγηση Moodys A+.
Αυστηρές οικονομίες στο ΥΠΕΞ.
Σύμμαχοι,
Ανέλαβα τις ευθύνες μου, μόνη εγώ, για το παρελθόν.
Αλλά, μαζί με τους πρώτους 3.500 από σας στο Badminton, στρέψαμε αμέσως το βλέμμα στο μέλλον.
Ενάμιση χρόνο μετά τα οργανωμένα μας μέλη πλησιάζουν τις 20.000.
Οι περιφερειακές οργανώσεις είναι πάνω από 75. Οι 100 θέσεις για την ανόρθωση της Ελλάδας που παρουσιάσαμε στο Badminton αντιγράφονται προσεκτικά. Όχι μόνο από τον κ. Σαμαρά, αλλά και από άλλα, τα πολύ μικρά φιλελεύθερα κόμματα, ακόμα κι όταν νιώθουν άβολα να δηλώνουν φιλελεύθερα! Κανά-δυο απ' αυτά, απ' τη μια μεριά μας λένε πιο συντηρητικούς απ' αυτούς κι απ' την άλλη παρουσιάζουν ως καινούργιες, ως «δικές τους» ιδέες-για το πολιτικό σύστημα, την οικονομία, την κοινωνική προστασία-ό,τι πρώτοι είπαμε εμείς δύο χρόνια πριν!
Προτάσεις που έχουμε υποβάλλει από μήνες στη Βουλή παρουσιάζονται τώρα από τον κ. Σαμαρά-κι από άλλους, μικρότερους-ως «επαναστατική αλλαγή»!

Όλοι οι φιλελεύθεροι πολίτες αναγνωρίζουν σήμερα ότι η Δημοκρατική Συμμαχία είναι η γνήσια έκφραση του εκσυγχρονισμού. Γι αυτό και οι περισσότεροι γνωστοί μεταρρυθμιστές και φιλελεύθεροι βρίσκονται ήδη στη Δημοκρατική Συμμαχία. Ο καθηγητής Γεώργιος Μπήτρος ηγείται του ψηφοδελτίου, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος ηγείται του «forum για την Ελλάδα» και πολλά αξιόλογα στελέχη του χώρου στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια και τις εκλογικές επιτροπές του κόμματος.
Σύμμαχοι,
Η Ελλάδα έχει κερδίσει πολλούς μαραθώνιους στην ιστορία της. Μαραθώνιους πραγματικούς και συμβολικούς.
Και σήμερα εδώ, μαζί με τους φιλελεύθερους διανοητές, μαζί με τους παραγωγικούς Έλληνες, μαζί με τους εργαζόμενους και τους άνεργους νέους μας, που ξέρουν ότι εμείς καταθέτουμε ρεαλιστική πρόταση για νέες δουλειές, μαζί με τις Ελληνίδες όλων των ηλικιών που με στηρίζουν-και που ελπίζουν στην τόλμη και τη λογική της Συμμαχίας μας-έχουμε κοντά μας δύο σύμβολα νίκης, σύμβολα ελπίδας, σύμβολα αντοχής!
Τους δύο παγκόσμιους πρωταθλητές στα 10χλμ Μαραθώνιας κολύμβησης! Την Μαριάννα Λιμπερτά και τον Σπύρο Γιαννιώτη, την μεγάλη μας ελπίδα για το χρυσό στο Λονδίνο!
Ο Γιαννιώτης θα παραλάβει την Ολυμπιακή φλόγα απ' την Ολυμπία!
Και η παρουσία του σήμερα εδώ, όπως και της Μαριάννας, συμβολίζει την φλόγα της νίκης, που θα ανάψει την Κυριακή για τη Δημοκρατική Συμμαχία!
Είναι και οι δυο τους σύμβολα της Ελλάδας που αγωνίζεται μεθοδικά.
Που αντέχει!
Που νικά!
Αλλά, πάνω απ' όλα, έχω δίπλα μου εσάς! Εσάς, τους δημιουργικούς πολίτες, ιδίως δε τους νέους που αγωνιάτε για το μέλλον σας και που χρειάζεστε δουλειά, δουλειά και καταξίωση, όχι λαϊκισμό και δημαγωγία.
Εσείς είστε η Τρίτη δύναμη, η υπεύθυνη δύναμη, ανάμεσα στους δύο αμετανόητους, που αποτελεί μιαν ελπίδα για την ελληνική κοινωνία.
Και μπροστάρηδες οι υποψήφιοι βουλευτές μας. Που όλοι, της Αθήνας, Α' και Β', του Πειραιά, Α' και Β', της Αττικής, είναι κοντά μας, δίπλα σας απόψε! Και, αντίθετα με άλλους, θα 'ναι δίπλα σας και μετά τις εκλογές.
Μαζί με όλους σας καλώ τώρα από δω, από το Περιστέρι, κάθε φιλελεύθερο πολίτη, κάθε Έλληνα μεταρρυθμιστή, να σκεφτεί την κρίσιμη αυτή στιγμή ότι-αντικειμενικά-κάθε ψήφος που θα δοθεί σε κόμματα πολύ μικρά, κόμματα που δεν θα μπουν στη Βουλή, θα κατευθυνθεί μετά σ' αυτούς που είναι οι εχθροί των ιδεών μας.
Αλλά καλώ και κάθε πολίτη ελεύθερο και μεταρρυθμιστή που βρίσκεται ακόμα στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία να σκεφτεί τι εξυπηρετεί η παραμονή του εκεί: τα κόμματα δεν είναι ποδοσφαιρικές ομάδες. Αν πιστεύει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στη δημιουργική οικονομία, η θέση του είναι στη Δημοκρατική Συμμαχία.
Δημοκράτες πολίτες που είστε ακόμη στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία: Η παραμονή σας εκεί δεν εξυπηρετεί ούτε την Ελλάδα ούτε τη Δημοκρατία.
Γυρίστε τους την πλάτη!
Είναι αμετανόητοι!
Γιγάντωσαν την κρίση χωρίς καμιά ουσιαστική αλλαγή στο πολιτικό σύστημα και την οικονομία.
Έστειλαν εκατοντάδες χιλιάδες απ' τα παιδιά μας στην ανεργία.
Εξ' αιτίας τους δυνάμωσαν τα κόμματα που ζουν απ' τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία!
Δημοκράτες και Ευρωπαίοι πολίτες, οπαδοί μέχρι τη στιγμή αυτή του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και των μικρών φιλελεύθερων κομμάτων: Η θέση σας είναι στη Δημοκρατική Συμμαχία!
Ελάτε να σπάσουμε μαζί το αμετανόητο δίπολο του λαϊκισμού και της δημαγωγίας.
Υπάρχει μια σταθερή, τολμηρή, ευρωπαϊκή, τρίτη οδός, η μόνη αληθινά ικανή να συντελέσει στη σωτηρία της πατρίδας. Έτσι κι αλλιώς κανείς απ' τους πρώην «μεγάλους» δεν θα 'χει αυτοδυναμία.
Στείλτε τη Δημοκρατική Συμμαχία ισχυρή στη Βουλή!
Εμείς θα τους δείξουμε τι θα πει δημιουργική ανατροπή, ριζικές αλλαγές.
Αλλά θα τους μάθουμε και αυτό που δεν έμαθαν επί Παπαδήμου: θα τους διδάξουμε τι θα πει ουσιαστική κυβερνητική συνεργασία.
Ο ρόλος της Συμμαχίας στην επόμενη Βουλή πρέπει να είναι καταλυτικός: σε κυβέρνηση θα μπει ως φωνή ριζικών αλλαγών, μεταρρυθμίσεων, δημιουργίας.
Όχι περικοπής των χαμηλών μισθών και των συντάξεων και αύξησης της φορολογίας.
Τη Δευτέρα ξεκαθαρίσαμε προς όλους τα αδιαπραγμάτευτα πλαίσια της προγραμματικής συμφωνίας στη βάση της οποίας και μόνον θα συμμετάσχουμε σε μια κυβέρνηση.
Από την πρώτη μέρα που δημιουργηθήκαμε δείξαμε ποιοι είμαστε:
-Πρωτοπόροι στη Βουλή
-Ανοίξαμε τα μυστικά της χρηματοδότησης των αμετανόητων
-Αποκαλύψαμε τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό
-Με τις προτάσεις μας ξεκινήσαμε τη συζήτηση για τον θεσμικό εκσυγχρονισμό.
-Οι μόνοι αποτελεσματικοί και σεβαστοί στην Ευρωβουλή.

Εμείς περάσαμε ολόκληρα προγράμματα υπέρ της Ελλάδας στη μεγάλη μας πολιτική Ομάδα όταν ο κ. Σαμαράς σιωπούσε για να μην δεχθεί γενικευμένη επίθεση!
Ποτέ άλλοτε η ΝΔ δεν ήταν τόσο απούσα, τόσο ανίκανη να προβάλλει οτιδήποτε στην Ευρώπη, όσο τα δύο αυτά χρόνια!
Ελληνίδες και Έλληνες,
Αθηναίες και Αθηναίοι,
Η Δημοκρατική Συμμαχία είναι πλέον όχι απλώς η πιο λογική αλλά, επιτρέψτε μου να πω, και η πιο έξυπνη επιλογή στην επόμενη Βουλή!
Η μόνη ουσιαστικά δύναμη για μιαν Ελλάδα ευρωπαϊκή.
Η μόνη ικανή να κάνει τη διαφορά, να επιβάλλει τις αναγκαίες τομές, σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.
Τις μέρες αυτές ας μην κουραστούμε να μεταδίδουμε παντού το μήνυμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας!
Ανοιχθείτε στην κοινωνία!
Γιγαντώστε το ρεύμα των σκεπτόμενων πολιτών που τώρα στρέφονται όλο και πιο πολύ προς την Συμμαχία!
Σπάστε φραγμούς και δισταγμούς όλων των φίλων που βρίσκονται ακόμα σε άλλα κόμματα, αλλά που η θέση τους είναι μαζί μας!
Αλλά θέλω απόψε να στείλω ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς τις γυναίκες:
Γνωρίζω πως οι γυναίκες πληρώνουν πιο πολύ απ' όλους την κρίση.
Οι γυναίκες όμως έχουμε «τετράγωνη» λογική!
Πρώτες καταλαβαίνουμε τον υποκριτή και τη δημαγωγία!
Είμαστε καχύποπτες απέναντι σ' αυτούς που μας λένε μεγάλα λόγια-ιδιαίτερα αν τα έχουμε ξανακούσει!
Σκεφτόμαστε το μέλλον και νοιαζόμαστε πιο πολύ απ' όλους για τη νέα γενιά γιατί ξέρουμε τον πόνο του να κάνεις παιδιά και μετά να αγωνιάς, μια ζωή, γι αυτά!
Και τώρα Σύμμαχοι εμπρός για τη νίκη!
Εμπρός για μια εντυπωσιακή είσοδο στη Βουλή!
Εμπρός να δείξουμε τι θα πει παράταξη ουσιαστικά ανατρεπτική!
Ο αγώνας μας είναι δύσκολος αλλά γενναίος, όπως είναι οι αγώνες όλων των πρωτοπόρων!
Εμείς καλούμαστε, να σπάσουμε το μέτωπο της καταστροφής: των δύο αδιόρθωτων και των επτά λαϊκιστών και ολοκληρωτικών.
Αλλά η δύναμή μας μεγαλώνει!
Θα κάνουμε, όπως και πέρυσι στην Κρήτη, τη μεγάλη έκπληξη σ' αυτή την κρίσιμη για την επιβίωση της Ελλάδας εκλογή!

Σύμμαχοι!
Μαζί ξεκινήσαμε την υπέροχη αυτή αγωνιστική διαδρομή!
Στα μάτια και τα χείλη όλων μας, να είστε βέβαιοι, θα είναι ζωγραφισμένο το χαμόγελο της νίκης την ερχόμενη Κυριακή!
Γιατί θα νικήσουμε και θα μπούμε δυναμικά στη Βουλή!
Εμπρός, όλοι μαζί!
Ζήτω η πατρίδα!
Ζήτω η ελπίδα!
Η εύλογη ελπίδα και η προοπτική ενός καλύτερου αύριο!
Ζήτω η Δημοκρατική Συμμαχία!
















Δεν υπάρχουν σχόλια :