Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Τον Εθνάρχη Βενιζέλο καπηλεύεται η Νέα Δημοκρατία!

Ο Ελ. Βενιζέλος λίγο μετά την απόπειρα δολοφονίας του
από τους ιδεολογικούς προγόνους του Αντώνη Σαμαρά
Η καπηλεία, η εξαπάτηση, το ψεύδος, ο αμοραλισμός, η προδοσία, ο τυχοδιωκτισμός είναι οι έμφυτες και ταυτοποιητικές ιδιότητες του σαμαρισμού. Είναι ό,τι έχει προσφέρει και διδάξει η ...



ζοφώδης παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στον τόπο και το δημόσιο βίο μας. Μια αηδής και εμετική πραγματικότητα που πρέπει πάση θυσία να τιμωρηθεί, να καταρρακωθεί, να καταχωνιαστεί στο σκουπιδόλακκο της Ιστορίας.
Μάθαμε με ικανοποίηση για την αντίδραση της συντρόφου του μεγάλου ποιητή μας, Οδυσσέα Ελύτη, ενάντια στην καπήλευση του ονόματος και του έργου του για μικροκομματικούς λόγους από τον Τρελαντώνη και την ψυχωτική παρεούλα του (διαβάστε εδώ). Ο αυτόκλητος «μεσσίας» της πατρίδας θεωρεί ότι τα πάντα του ανήκουν... δικαιωματικά! Ότι ο Ελληνισμός του... χρωστάει. Γι’ αυτό και έχει τη νοσηρή εμμονή να γίνει πρωθυπουργός, έστω και πάνω στα ερείπια της Ελλάδας. Και αυτό -ευτυχώς- το έχουν πλέον αντιληφθεί οι πάντες. Γιατί πριν από δύο χρόνια ήμασταν οι μόνοι που αναδεικνύαμε τις επικίνδυνες ψυχώσεις, τα απωθημένα και τη διπολική προσωπικότητα του κυρίου αυτού.
Αλλά μήπως μόνο τον Ελύτη καπηλεύονται ο Αντώνης και οι Φίλοι του; Εδώ έφτασαν στο απίστευτο ιστορικό και πολιτικό θράσος να χρησιμοποιούν ακόμη και τον Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο, το μεγαλύτερο και επιφανέστερο αντίπαλο της Λαϊκίστικης Δεξιάς, των γνήσιων πολιτικών και ιδεολογικών προγόνων της σημερινής ΝΝΔ του Σαμαρά!!! Ναι, οι πολιτικοί και ιδεολογικοί πρόγονοι του Αντωνάκη, του Φαήλου και των λοιπών τρελών αγοριών της Συγγρού είναι εκείνοι που αποπειράθηκαν ακόμη και να δολοφονήσουν τον Ελευθέριο Βενιζέλο! Είναι εκείνοι που με ψέματα και δημαγωγία, αντίστοιχα με αυτά που σήμερα μετέρχονται οι Συγγρούδες, έριξαν το Βενιζέλο από την εξουσία το 1920 και οδήγησαν τον Ελληνισμό στον εφιάλτη της Μικρασιατικής Καταστροφής.
Αιδώς, Συγγρούδες! Γιατί και πάλι σας ταιριάζει ο λόγος του ποιητή: «Την οργή των νεκρών να φοβάστε και των βράχων τ' αγάλματα!»

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Αντωνάκη.....

ολοκληρη η κρητη
χρυση αυγη ψηφιζει

ελα ελα
χρυση αυγη ψηφιζει