Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Η Κρήτη αγαπά τον Μανόλη Κονταρό [video]

Η Κρήτη έδειξε για άλλη μια φορά την αγάπη της στο Μανόλη Κονταρό.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ένα ενθουσιασμένο κοινό καταχειροκρότησε τον Κονταρό που επέστρεψε όρθιος στο πάλκο, όπως ...

εξάλλου υποσχέθηκε στους συγγενείς και τους φίλους του!
Η εκδήλωση για την υποδοχή του Μανόλη έγινε παράλληλα με την εκστρατεία του Συλλόγου "Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων" (ΠΡΟΤΑ) για την μείωση των τροχαίων, που και στην Κρήτη αποτελούν πραγματική μάστιγα. .

Το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας είναι … σε κάθε αυτοκίνητο να υπάρχει ο οδηγός της παρέας, που δεν θα καταναλώνει αλκοόλ και θα μας επιστρέφει με ασφάλεια μετά την νυκτερινή διασκέδαση.

"Πρεσβευτής" του μηνύματος είναι και ο Κρητικός καλλιτέχνης Μανόλης Κονταρός, θύμα και ο ίδιος τροχαίου ατυχήματος:" Το μήνυμα είναι να γλεντήσομε, αλλά χωρίς να πίνουν αλκοόλ οι οδηγοί. Ας ξεκινήσομε από εδώ, ο οδηγός της παρέας να μην πίνει" επανέλαβε ο Μανόλης Κονταρός.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε συγκινησιακό κλίμα καθώς ο καλλιτέχνης, μετά από το πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε, κατάφερε να σταθεί στα πόδια του, να επιστρέψει, αλλά και να μιλήσει με το δικό του τρόπο για τις καταστροφικές συνέπειες της οδήγησης όταν έχουμε καταναλώσει αλκοόλ.

" Ο κάθε οδηγός, πριν πιάσει το τιμόνι πρέπει να το σκεφτεί καλά. Ποτό και οδήγηση δεν ταιριάζουν", δήλωσε ο γραμματέας του συλλόγου, δικηγόρος, Ευτύχης Μαυρογένης. " Πρέπει σε κάθε μαγαζί να υπάρχει ένα αλκοόμετρο. Να φυσάει ο οδηγός και, αν χτυπάει κόκκινο, να παίρνει άλλος το όχημα", τόνισε ο πρόεδρος του ΠΡΟΤΑ, νευροχειρουργός, Γιώργος Αρχοντάκης.





Στην εκδήλωση φυσικά παραβρέθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη, που έγινε δεκτή με θερμές εκδηλώσεις από τους παρευρισκομένους.

Η θερμή υποδοχή στον Κονταρό:



Ο Μανόλης Κονταρός απευθύνεται στο κοινό:



Το πρώτο τραγούδι που τραγούδησε ο Κονταρός:



Αρχίζω και τρελαίνομαι:





Δεν υπάρχουν σχόλια :