Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

H Αναστασία Σαλή-Παπασαλή καίει τη Νέα Δημοκρατία

Τελικά όπως φαίνεται ο ΓΑΠ με την περίφημη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του έκανε και ένα καλό.
Όποιος έχει υπομονή και χρόνο ψάχνοντας στις διάφορες υπηρεσίες και δημόσιους οργανισμούς μπορεί να ...



ανακαλύψει εκπληκτικά πράγματα. Δείτε τι ανακαλύψαμε πρόσφατα. Είναι γνωστό σε όλη την Κερκυραική κοινωνία το τεράστιο πρόβλημα στέγασης των φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου εξ’ αιτίας των περικοπών από το Υπουργείο Παιδείας. Για να δούμε όμως τι συμβαίνει στις Πρυτανικές Αρχές.

Στις 23-9-2011 η νέα πρύτανης , κυρία Αναστασία Σαλή-Παπασαλή υπογράφει μια εντολή μετακίνησής της προκειμένου να της καλυφθούν οδοιπορικά μετάβασης, (δηλ. αεροπορικά εισιτήρια αλλά και ημερήσια αποζημίωση!!) στη Θεσσαλονίκη.Για ποιο λόγο λετε εσεις;;;- για να παρακολουθήσει την ομιλία του κ. Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ!!!!!!!!!!!! Αλήθεια, ποια ανάγκη του Πανεπιστημίου εξυπηρετούσε αυτή η μετακίνηση;

Στην απόφαση δεν αναγράφεται το ποσό της δαπάνης, ωστόσο ένα προγενέστερο έγγραφο μας προϊδεάζει για τα ποσά που θα δαπανηθούν σε όλες τις μετακινήσεις της κυρίας πρυτάνεως για το οικ. έτος 2011 (δηλαδή για τους υπολοιπόμενους 4 μήνες από Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο, εφόσον η θητεία της ξεκίνησε από την 1η Σεπτεμβρίου).Το ποσό είναι 5.000 ευρώ (πέντε χιλιάδες)
Προσοχή όμως! Τα 5.000 ΔΕΝ αφορούν μόνο αυτήν την μετακίνηση αλλά και άλλες που έγιναν ή θα γίνουν.Τελικά, μάλλον «Λεφτά Υπάρχουν» στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/4 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ/ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

-

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ (MADE IN USA)


ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ - 18 ΜΕΡΕΣ Απεργίες πείνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια..........
ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ....
Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια.
Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες των φυλακων Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης τους να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά μαζί με τον αναρχικό επαναστάτη Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος.
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ