Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η αποθέωση της οικογενειοκρατίας. Τρεις Κεφαλογιάννηδες προσπαθεί να βάλει στη Βουλή ο Σαμαράς!

Πέραν της όλης οικογενειοκρατίας που έχει υπερισχύσει στο εσωτερικό της ΝΔ, η εξωφρενική περίπτωση ισχύει στην Κρήτη. 
Με τους Κεφαλογιάννηδες. 
Ο Σαμαράς έχει βάλει ως στόχο να ...


εκλέξει τρεις βουλευτές από την ίδια οικογένεια! Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει! Η επιλογή του Σαμαρά στο θέμα των Κεφαλογιάννηδων είναι συνειδητή. Προσπαθεί να εκλέξει στην Αθήνα την Όλγα, Ρεθεμνιώτικης καταγωγής και κόρη του Γιάννη Κεφαλογιάννη, πρώη υπουργού της ΝΔ.
Στο Ηράκλειο κατεβαίνει ο Μανόλης Κεφαλογιάννης, από την ίδια οικογένεια και στο Ρέθυμνο κατεβαίνει ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, πρώτος ξάδερφος της Όλγας.
Καταλαβαίνουμε ότι όλες οι μεγαλόστομες διακηρύξεις του Σαμαρά και των Φίλων του, σκόνταψαν στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση!
Οι ίδιοι βέβαια που έσκουζαν κατά της οικογενειοκρατίας μας έκρυβαν επιμελώς ότι και ο ίδιος ο Σαμαράς είναι γόνος μεγάλων οικογενειών πολιτικής και οικονομικής ενασχόλησης!
Παραλίγο οι ατιμούληδες να μας τον παρουσιάσουν ως ταπεινό, πτωχό, κατατρεγμένο και κυνηγημένο από τα χτυπήματα της μοίρας! Ο Σαμαράς και η Μάρθα Βούρτση το ίδιο πράμα! Απάτες.
Ο Σαμαράς είναι γόνος μεγαλοτζακιών και παιδί των σαλονιών. Είναι εγγονός του παλαιού βουλευτή Θεσσαλονίκης Αλέξανδρου Ζάννα και ανιψιός του πρώην βουλευτή Μεσσηνίας της ΕΡΕ Γεωργίου Σαμαρά.
Ενώ από την πλευρά της μητέρας του είναι δισέγγονος του γνωστού πολιτικού Εμμανουήλ Μπενάκη. Μας λένε όμως ότι είναι μόνο δισεγγονός της Πηνελόπης Δέλτα! Οι δημαγωγίες δηλαδή για τον Αντώνη που ξεκαθάρισε το τοπίο ήταν μια τεράστια φούσκα που έχει ήδη σκάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :