Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο «Ελεύθερος Τύπος» βγάζει στη φόρα πλαστά έγγραφα. Τι άλλο θα δούμε;

Σε εξέλιξη ο βρώμικος πόλεμος της Συγγρού!
Ηχηρή παρέμβαση της ΕΥΠ για το «Πλαστό και κατασκευασμένο», όπως χαρακτηρίζει το έγγραφο που παρουσιάζεται στο πρωτοσέλιδο του «Ελεύθερου Τύπου». 
Σύμφωνα με το ...


δημοσίευμα η ΕΥΠ φέρεται να είχε δώσει 30.000 ευρώ για «προσφερθείσες υπηρεσίες το δεύτερο εξάμηνο του 2011» στο δημοσιογράφο και υποψήφιο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, Βασίλη Χήτο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η απόδειξη φέρει τις υπογραφές του διοικητή της ΕΥΠ Κωνσταντίνου Μπίκα και της αρμόδιας διευθύντριας της Υπηρεσίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι εντός της ημέρας ο διοικητής της ΕΥΠ Θα προβεί στις απαιτούμενες νομικές κινήσεις.

Μιλώντας στην Πρώτη Γραμμή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο κ. Χήτος, είπε ότι πληροφορήθηκε για την συγκεκριμένη είδηση από συναδέλφους και τόνισε ότι οι αποδείξεις που παραθέτει η εφημερίδα είναι πλαστές.

Υπογράμμισε ότι δεν έχει πάρει χρήματα από την ΕΥΠ και σημείωσε ότι αν αποδειχθεί ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την ΕΥΠ, να δημευθεί ολόκληρη η περιουσία του.

Πίσω από αυτή την επίθεση βρίσκεται η έδρα στα Γιάννενα την οποία φαίνεται διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες ο Χήτος! Οπότε ο «Ελεύθερος τύπος» άρχισε τα κόλπα! Μέχρι τις εκλογές έχουμε να δούμε πολλά τέτοια αήθη επεισόδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια :