Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Μαρία Μπουκουβάλα: Η εμπειρία μου από τη Νέα Δημοκρατία του 2012

Το κολόβωμα της παλιάς φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης, μετά τις αποπομπές των διαφωνούντων προς την κυκλοθυμική πολιτική του Αντώνη Σαμαρά κλυδωνίζεται ακόμα , από τα ….Συμπιλιδικά καμώματα.
Ζωντάνεψαν μνήμες, από την εποχή, που η χώρα έχασε την ...

τελευταία της ευκαιρία να διασωθεί από τη χρεωκοπία, το 1994, όταν παραδοθήκαμε για τα επόμενα 10 χρόνια στο ΠΑΣΟΚ, με τα αθάνατα έργα του, το Χρηματιστήριο, τα Ομόλογα των Ταμείων, την ΟΝΕ, με τα παραποιημένα από την Goldman Sachs δεδομένα και το όργιο σπατάλης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Αλλά αυτά είναι γνωστά. Αυτό, που δεν είναι γνωστό στον περισσότερο κόσμο, είναι ο τρόπος, που συμπεριφέρονται σήμερα στην Νέα Δημοκρατία, που έλαβε και πάλι κρατική επιχορήγηση, προκειμένου να καλύψει τα επί δανείων δάνεια, του μηχανισμού της.
Λοιπόν, στη Νέα Δημοκρατία, σου δίνουν το χέρι και το λόγο τους, ο Γραμματέας της, μαζί και ο Πρόεδρός της, τη μια στιγμή και την επομένη, δεν αναγνωρίζουν τίποτα.
Το ίδιο έκαναν και με το Μνημόνιο, μας έφεραν διά της τεθλασμένης, στο σημείο, από όπου ξεκίνησε η Μπακογιάννη, την οποία διέγραψαν από την φθίνουσα παράταξη κι ας γνώριζαν ότι απλώς έκαναν αντιπολίτευση για το θεαθήναι, χωρίς επιχειρήματα μπροστά στα άδεια Ταμεία.
Κάτι σαν τους κυρίους, που εμπόδιζαν τη χρηματοδότηση του Φασούλα με σθένος και, όταν έγιναν εξουσία, δανείζονται και ξαναδανείζονται, αγοράζοντας ασβέστη ,τουλίπες και γλαδιόλες.
Όσο πιο σκληρά εργασθείς για τη Νέα Δημοκρατία, τόσες περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να γευθείς την αχαριστία και τη αυτοκαταστροφική μανία που διακατέχει εκείνους, που επιμένουν στην αναξιοκρατία, ως δεκανίκι της οικογενειοκρατίας και της επικράτησης των συμφερόντων τους.
Εάν εμένα, που όλοι γνωρίζετε τους ανιδιοτελείς αγώνες μου για την Δημοκρατία, την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και τον πολιτισμό και τέλος για το κόμμα των αχάριστων, μου φέρθηκαν με τρόπο, που συνηγορεί με προσπάθεια πολιτικού αφανισμού μου αθετώντας το λόγο τους και παίρνοντας ασύστολα και τα χρήματά μου, σκεφθείτε καλά τι θα ψηφίσετε και αναλογισθείτε, που μπορεί να φθάσουν! Διότι ο λόγος τους δεν έχει κανένα αντίκρισμα και αυτό σας το βεβαιώνω.
Εκείνοι, που έφεραν πίσω το Συμπιλίδη, που αγνοούν τους αγωνιστές τους και χτίζουν γέφυρες με το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συγκυβερνήσουν σε όλα τα επίπεδα διατηρώντας όλες τις χρυσές απολαβές του επαγγέλματος του πολιτικού, όταν πρόκειται για τον απλό λαό, που δεν τους γνώρισε από κοντά και ενδεχομένως ακόμα να τους εμπιστεύεται, Κύριος οίδε τι έπεται….…..
Είμαι ευτυχής, που συνεργάζομαι με την κυρία Μπακογιάννη, είναι ειλικρινής, άξια και σοβαρή, ενώ εκπροσωπεί ένα φιλοπρόοδο ευρωπαϊκό πολιτικό χώρο με επιχειρήματα, που συζητά ακόμα και τις αντιρρήσεις μου και με πείθει με επιχειρήματα και όχι με αερολογίες και δονκιχωτισμούς .

ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ –ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/4 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ/ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

-

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ (MADE IN USA)


ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ - 18 ΜΕΡΕΣ Απεργίες πείνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια..........
ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ....
Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια.
Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες των φυλακων Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης τους να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά μαζί με τον αναρχικό επαναστάτη Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος.
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ