Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Την τύχη μου θα κάνω! Στηρίζω Σαμαρά, ψηφίζω Μάνο!

Ο ρόλος που διαδραματίζει τα τελευταία χρόνια ο κ. Στέφανος Μάνος και η «Δράση» του κάθε άλλο παρά «φιλελεύθερος» είναι. 
Ενώ δήθεν διαφοροποιήθηκε από τα ...



μεγάλα κόμματα, έφυγε από τη ΝΔ και -πάλι δήθεν- επιχείρησε να  συγκροτήσει ένα φιλελεύθερο κίνημα, στις κρίσιμες ώρες έρχεται να...
παίξει το δεκανίκι του παλαιοκομματισμού και της μούχλας του χθες. Αυτό έκανε το 2000 -όταν συνεργάστηκε εκλογικά με τον Καραμανλή- αυτό έκανε και το 2004, όταν προσέτρεξε να εισβάλει στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και του Γιωργάκη. Χωρίς μάλιστα να θέσει καμία απολύτως ιδεολογικοπολιτική και προγραμματική προϋπόθεση φιλελεύθερης κατεύθυνσης για αυτές τις συνδρομές. Απλά μπήκε, με μοναδικό ιδιοτελή στόχο την είσοδό του στη Βουλή...

Τον πιο βρώμικο ρόλο, όμως, όπως αποκάλυψε και ο «Βηματοδότης», καλείται να παίξει στις προσεχείς εκλογές. Έχοντας λάβει τις... «υποσχέσεις» του Σαμαρά ότι θα «τιμηθεί» με υπουργική καρέκλα, εάν και εφόσον δυσκολέψει την είσοδο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Βουλή! Και η εφαρμογή του νοσηρού αυτού σχεδίου ξεκίνησε από τη στιγμή που ο Μάνος -χωρίς κανένα απολύτως ιδεολογικοπολιτικό κριτήριο ή άλλοθι- σαμποτάρισε την καθολική εκλογική συνεργασία των φιλελεύθερων-μεταρρυθμιστικών δυνάμεων.

Όμως οι πολίτες τον έμαθαν πια τον κ. Μάνο. Και τον έχουν συγκαταριθμήσει στις γραφικές φιγούρες του παρελθόντος που θέλουν να υπερβούν και να ξεχάσουν. Σ’ αυτούς που με τις πράξεις ή την αδράνειά τους έφεραν την πατρίδα μας στο χείλος του γκρεμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :