Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Άλλος ένας υποστηρικτής του Σαμαρά με ... χειροπέδες!

Αυτός που φώναζε στον Αντώνη μην υπογράψει, μην υποκύψει και να μην αλλάξει πουκάμισο ... συνελήφθη και σιδηροδέσμιος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για μη απόδοση ΦΠΑ (ως όφειλε να αποδώσει)! 
Αυτό που ξεχνάνε οι ...
περισσότεροι είναι ότι ο Κουρής πίστεψε ότι θα τον έσωζε ο Αντωνάκης. Ο πνιγμένος απ' τα μαλιά του πιάνεται και στην περίπτωση του Κουρή, πιάστηκε απ' τον 
Αντωνάκη. Έναν άνθρωπο που ποτέ δεν κράτησε τον λόγο του και ποτέ δεν τήρησε τις υποσχέσεις, που πάντα μοίραζε αφειδώς. Ο Κουρής δεν χρειάζεται πλέον και αφού το δικαστικό σώμα είναι πλήρως υποταγμένο στη σαμαρική δεξιά τον πετάνε στον ... Καιάδα! Έχουν δημιουργήσει άλλες αντίστοιχες με την Αυριανή διαδικτυακές φυλλάδες. Μια προσπάθεια διάσωσης του Κουρή που χρωστά πολλά εκατομμύρια σε ΦΠΑ θα ήταν μεγάλο σκάνδαλο! Και ο Αντωνάκης δεν θα μπορούσε να τηρήσει τις υποσχέσεις του. Οπότε τον μαζεύουν από τώρα για να μην είναι στα πόδια του τρελαντώνη, ο τρελοκεφαλλονίτης.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ναι και μετα τις εκλογες ολα περασμενα ξεχασμενα...

Γιατι δεν λενε τα ΜΜΕ οτι μονο το 0,07 της φοροδιαφυγης εχει συλληφθει μεχρι τωρα, και οι υπολοιποι συνεχιζουν το παρτι??

Γιατι δεν λενε οτι ο Κουρης εβαλε δικους του ανθρωπους υποψηφιους με την ΝΔ στην Κεφαλονια, που μεχρι πρότινος δεν ειχαν καμια σχεση με το κομμα??

ΦΑΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!!!