Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Πανικός στην Συγγρού! Η Λαϊκή Δεξιά ψηφίζει ... Καμμένο!

Σε αντίθεση με τα ποσοστά-μαϊμού του Κουβέλη -που ήταν φτιαγμένα από τους δημοσκόπους για να εκβιάσουν τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, ενώ στην κοινωνία δεν υπήρχε αντίστοιχο ρεύμα...- οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου φαίνεται να ...



λαφυραγωγούν κυριολεκτικά το διαλυμένο μαντρί του Σαμαρά και της τρελοπαρέας του. 
Ένας στους δύο τουλάχιστον αυτοπροσδιοριζόμενους ως «λαϊκούς δεξιούς», που έδωσαν τον αγώνα του «αντιμνημονίου», αισθάνεται σήμερα προδομένος από τον Αντωνάκη και τη ΝΝΔούλα του και βάζει πλώρη για τον «συνεπή στη μάχη κατά του μνημονίου» Πάνο Καμμένο και το κόμμα του. 
Αυτό είναι αισθητό στην κοινωνία, το βλέπεις, το συναντάς καθημερινά. Στους δρόμους, στα καφενεία, στους χώρους εργασίας. 
Ο Καμμένος παρέλαβε έτοιμο «υλικό»... Το είχε προετοιμάσει επί δύο χρόνια η αντιμνημονιακή υστερία του Σαμαρά και της Συγγρού. 
Η μεγάλη κωλοτούμπα της ΝΝΔ κρέμασε όλους αυτούς που είχαν βγει στα κάγκελα κατά των «προδοτών» του μνημονίου. Και τώρα πυκνώνουν μαζικά τις τάξεις των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Πρόκειται κυριολεκτικά για διχοτόμηση της λεγόμενης «Λαϊκής Δεξιάς». Για ιστορική διάσπαση, χωρίς προηγούμενο. 
Γεγονός που υποδεικνύει ότι πολύ δύσκολα η ΝΝΔ θα προσεγγίσει στις εκλογές το... 20%! Ενώ ο Καμμένος θα βρεθεί πολύ πιο πάνω από το 10%. 
Έτσι ανοίγει ο δρόμος για το ΠΑΣΟΚ να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρώτη θέση, έστω και με μικρή διαφορά. 
Αφού -σε αντίθεση με τη διαλυόμενη ΝΝΔ- το ΠΑΣΟΚ, μετά την απομάκρυνση του Γιωργάκη και την εκλογή Βενιζέλου, ανακτά το χαμένο έδαφος, επανασυσπειρώνεται και -ενθαρρυνόμενο και από την εικόνα αποσύνθεσης του σαμαρικού αποκόμματος- βάζει πλώρη για μια ιστορικής σημασίας ανατροπή των μέχρι τώρα προβλέψεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια :