Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Μόνος του θέλει να φάει όλα τα θηρία ο Σαμαράς …!

Έτοιμος ο Αντώνης για το "Ζάππειο 3" και την Αυτοδυναμία!
Με άγριες διαθέσεις κατεβαίνουν στις εκλογές ο Σαμαράς και το επιτελείο του! 
Έτσι διαδίδουν για να δημιουργήσουν στον Αντώνη την αίγλη του ...


Άφθαρτου, Τροπαιοφόρου και Πανίσχυρου VIM!
Ο Αντώνης έχει γεννηθεί για να δίνει μάχες και να τις κερδίζει. Δεν θέλει τίποτα παρακάτω από νίκη. Θα τα βάλει με ολόκληρο το σύστημα της διαπλοκής και της πολιτικής που σύμφωνα με την άποψή τους βρίσκεται απέναντι .. 
Αυτή τη στιγμή κανένας νταβατζής (εντάξει τί είναι ο Ψυχάρης;) δεν υποστηρίζει τον Σαμαρά και όμως μόνος του θα νικήσει και θα επιβάλει το δικό του (Εθνικό) σχέδιο εξόδου από την κρίση, αφού πρώτα συσπειρώσει ολόκληρη την κοινωνία στο πλευρό του. Εάν η κοινωνία δεν συσπειρωθεί γύρω του, το "Εθνικό Σχέδιο" δεν θα μπορεί να λειτουργήσει.
Γι’ αυτό και ετοιμάζουν το «Ζάππειο 3». Έτσι θα φανούν όλες οι ηγετικές ικανότητες του Αρχηγού. Στο «Ζάππειο 3» ο Μεγάλος Ηγέτης θα εμφανιστεί με συμβολική στολή τσολιά και καριοφίλια (όπως συμμετέχουν συμβολικά και στην κυβέρνηση Παπαδήμου) για να δείξει σε όλους ότι δεν παραδίδει την Ελλάδα στα νύχια του «Πρώτου Μνημονίου» που είναι ένα αιμοβόρο θηρίο και μας έφερε εδώ, σ’ αυτά τα χάλια. 
Ευτυχώς που ο Αντώνης (οι θεοί της Ελλάδας να τον έχουν καλά!) ψήφισε το «Μνημόνιο 2» και σώθηκε η Ελλάδα. Σκεφτείτε να μην είχε το Εθνικό Σθένος για να ψηφίσει το «Μνημόνιο 2»! Έλα μου όμως που ο Αντώνης το έχει και το σθένος και κάθε τί Εθνικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο; Σαν τον μπαξέ που τα έχει όλα!
Ευτυχώς ο Αντώνης είναι θεριό και θα φάει όλα τα άλλα θηρία και τέρατα μαζί, για να μείνει μόνος αυτοδύναμος φύλαρχος στην αγέλη. Με άλλους λύκους γύρω του δεν λέει. Δεν αναδεικνύονται όλες του οι δυνάμεις και η εκθαμβωτική του λάμψη! Ενώ μόνος του θα δίνει ρέστα στα ρεσιτάλ της αυτοδυναμίας ...!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Όσα Ζάππεια και να κάμει ο Σαμαράς, την έχει πατήσει, οριστικά και αμετάκλητα!
Να ξεχάσει τις πρωθυπουργίες!