Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Η Νέα Δημοκρατία φοβάται να ανακοινώσει τα ψηφοδέλτιά της

Πανικός επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία με τα πρόβατα που φεύγουν από το μαντρί, γιατί τριγυρίζουν στους διαδρόμους της Συγγρού, οι λύκοι. 
Ο Αντώνης δηλαδή και τα ακροδεξιά λυκόπουλα, που ...


τώρα έχουν μετανιώσει για την πολιτική της προηγούμενης διετίας. Τώρα όμως είναι πολύ αργά.
Εξέθρεψαν το τέρας και τώρα το τέρας τους κατασπαράζει. Όσο θηρίο και να γίνει ο Αντώνης όπως διαδίδουν οι επιτελείς, δεν πρόκειται το τέρας να φοβηθεί τα θηρία της Συγγρού, που μόνο γαβγίζουν. Άρα κανείς δεν τα φοβάται! Πλάκα τους κάνουν.
Ο κυριότερος φόβος πάντως που επικρατεί στη Συγγρού είναι η ακόμα μεγαλύτερη διαρροή υποψηφίων εάν δεν συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. 
Είναι έτοιμα δεκάδες στελέχη να δραπετεύσουν. Με το ζόρι τους κρατάνε. 
Η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων θα προκαλέσει νέα θύελλα αντιδράσεων από «σαμαρικούς» που πάντα πίστευαν ότι αν περάσει το κόμμα στη Ντόρα, τότε θα περνούσαν στο περιθώριο.
Τελικά πέρασαν στο περιθώριο με τον Σαμαρά. Και φυσικά τους έχει πιάσει αμόκ! Τα ήθελαν και τάπαθαν!

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

τι σας νοιαζει εσας που εμεις δεν εχουμε να φαμε και βλεπουμε τα μαλακισμενα της Ντοριτσας σου με τα iPhone και στελνουν το στιγμα τους ιντερνετικα οτι βρισκονται στο κολωνακι και στα πανακριβα εστιατορια και καφε και μπαρ των Αθηνων , εμεις δινουμε αγωνα να παρουμε γαλα στα παιδια μας ...φυσικα και ο Καμενος και η χρυση Αυγη μπορουν να εγγυηθουν ενα καλυτερο μελλον στα παιδια μας αποτι εσεις οι φιλελευθεροι του κωλου οι βολεμενοι που μονο στα λογια δινετε λυσεις ...ας ειχατε χαμηλα το κεφαλι και κοντα στον λαο να σας ψηφιζαμε καλος ο φιλελευθερισμος αλλα οχι αυτη η πλουτοκρατια και καπιταλιστικη αλλαζονεια των στελεχων σας που τους βαλατε και υποψηφιους ... ειχα ερθει στο ιδρυτικο σας γεγονος στο μπάτμιγκτον ημουν εκει και απογοητευτηκα ο κοσμος ειχε γεμισει απο μερσεντες βολεμενων και πλουσιων που ηθελαν να κανουν το κεφι τους πληρωνοντας για γραφεια και τιτλους ουσιαστικα εξαγορασαν τιτλους για να πουλανε μουρη στους γυρω τους στο χωριο τους και στους γειτονες ...

οχι βουλη δεν θα μπειτε με αυτα τα μυαλα θα παρετε τα μπογαλακια σας στις 7 του μηνα και θα συνταξιοδοτηθειτε ..και θα εχετε να λετε καποτε ημουν υποψηφιος με την συμμαχια ....

αυτα σας τα λενε καιρο πολλοι αυτα αλλα μυαλο δεν βαλατε την καψατε την Μπακογιαννη ολοι εσεις οι ασχετοι κομπλεξικοι ανυπαρκτοι

Unknown είπε...

Κούνια που σε κούναγε κομπλεξικέ αν νομίζεις ότι σε πιστεύουμε με τις ηλιθιότητες που γράφεις μέσα από την Συγγρού.
Όσο περνάνε οι μέρες διαπιστώνω ότι γίνεστε όλο και χειρότεροι.
Θλίβομαι μόνο που ως φιλελεύθερος σας έδινα την ψήφο μου.
Ενώ δεν ήμουνα ποτέ δεξιός. μια ζωή κεντρώος ήμουνα και τώρα μόνο διαπιστώνω πόσο άθλια ήταν και είναι η δεξιά.
Πο'υ κρύβονταν τόση χυδαιότητα και φασισμός μέσα στη ΝΔ;
Κρίμα στυος ψήφους που σας έδινα!

Ανώνυμος είπε...

Τι λένε ρε οι λαϊκιστές που θα ψηφίσουν τους φασιστές που έσφαζαν τους Ελληνες και ηταν δωσίλογοι επι κατοχής.

Αμα ακούγατε τον Μητσοτακη ρε μαλακισμενα σήμερα δεν θα είχαμε χρεοκοπήσει αλλά εσείς προτιμούσατε να κάνετε του μάγκες με δανεικά λεφτά και τώρα αυτά πληρώνουμε όλοι ακόμα και αυτοί που δεν φταίνε.

Και ο φιλελευθερισμός ρε καμμένοι εγκέφαλου της συνομοσιολογιας δεν υποστηρίζει ούτε την πλουτοκρατία ούτε την οχλοκρατία αλλά την ελεύθερη οικονομία και τις ελεύθερες επιλογές των ατόμων.

Διαβάστε κανένα βιβλίο της προκοπής και όχι τις θεωρίες συνωμοσίας που μοιράζει ο "Ελεύθερος Τύπος" και η "Δημοκρατία".

Ανώνυμος είπε...

Ο Πανος Καμμενος που είναι από τους πιο πλούσιους βουλευτές του κοινοβουλείου γιατί δεν ενοχλεί καθόλου τους λαικοδεξιους που εναντιώνονται στην πλουτοκρατία??