Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

2 μετανάστες «θυσιάστηκαν» για να σώσουν Έλληνες

Τραγωδία με τέσσερις νεκρούς κι έναν τραυματία, επειτα από
σύγκρουση τρένου με ΙΧ αυτοκίνητο,
στις 12.30 το μεσημέρι στο Κρυονέρι Αττικής
Τι τραγικό!
Σε μια απίστευτη τραγωδία, Πακιστανοί μετανάστες, φαίνεται να “θυσίασαν” τη ζωή τους για να σώσουν τους επιβάτες ενός αυτοκινήτου. 2 Έλληνες και 2 Πακιστανοί μετανάστες σκοτώθηκαν, ενώ ένας τρίτος μετανάστης είναι ...



βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.
Οι δύο από τους νεκρούς και ο τραυματίας, είναι Πακιστανοί μετανάστες, οι οποίοι, σύμφωνα με πιθανή εκδοχή που εξετάζεται, προσπάθησαν με αυτοθυσία, να σώσουν τους επιβάτες του αυτοκινήτου, αλλά δεν τα κατάφεραν και «θυσιάστηκαν» μαζί τους.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο τέρμα της οδού Ανοίξεως, στο σημείο που διασταυρώνεται ισόπεδα με τη σιδηροδρομική γραμμή. Το ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ηλικιωμένο ζευγάρι, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέφυγε απο την πορεία του, ανέβηκε στις ράγες και ακινητοποιθήθηκε, την ώρα που ερχόταν η επιβατική αμαξοστοιχία «Ιντερσίτι» Θεσσαλονίκης- Αθηνών.

Τρεις Πακιστανοί που ήταν στο σημείο και είδαν τι συνέβη, πιθανολογείται ότι έτρεξαν να βοηθήσουν τον άνδρα και την γυναίκα, αλλά τους πρόλαβε το τρένο.

Χρειαστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, συνεργεία της οποίας απεγκλώβισαν πριν απο λίγο νεκρούς τους επιβάτες του ΙΧ και τους δύο μετανάστες, που βρέθηκαν μεταξύ του αυτοκινήτου και της αμαξοστοιχίας.

Ο τραυματίας αλλοδαπός διακομίστηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Μαλακάσας, ενώ μεχρι και πριν λίγο η γραμμή παρέμενε κλειστή.

http://odromos.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :