Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Απαράδεκτη φραστική επίθεση Γερμανού σε Κρητικό !

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε, αναδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο μας βλέπουν οι Γερμανοί! 
Πιάστηκαν στα χέρια με Κρητικό οικογενειάρχη που έκανε διακοπές με την οικογένειά του, στο ίδιο ...


μέρος με τον ... Γερμανό!
Οι διακοπές ενός οικογενειάρχη από την Κρήτη, μετατράπηκαν σε εφιάλτη, όταν δέχτηκε την απρόκλητη φραστική επίθεση ενός Γερμανού, με αποτέλεσμα κουβέντα στην κουβέντα, να πιαστούν τελικά στα χέρια!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα. Το θύμα από το Ηράκλειο, αποφάσισε να κάνει τις διακοπές του με την οικογένεια του σε προορισμό του εξωτερικού.
Ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο του, κάποιος Γερμανός από ένα διπλανό τραπέζι, σηκώθηκε και άρχισε να τον βρίζει, λέγοντας ότι κάνει διακοπές με τα λεφτά τα δικά του!

Με χρήματα δηλαδή που του δίνει ο συγκεκριμένος Γερμανός, αλλά και ο κάθε Γερμανός πολίτης. Και εκείνος, αντί να τα αξιοποιήσει, συνεχίζει να τα "τρώει" σε διακοπές και ...λούσα! "Δεν μπορεί να σας δίνουμε εμείς λεφτά και να συνεχίζετε να τα σπαταλάτε άσκοπα", είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός!

Το θύμα αρχικά σάστισε με τη συμπεριφορά, αλλά γρήγορα- μετά το πρώτο σοκ- άρχισε να απαντάει ανάλογα στο Γερμανό, μέχρι που πιάστηκαν στα χέρια.

Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το περιστατικό θεωρηθηκε λήξαν. Αποτελεί όμως ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της άποψης που έχει ο μέσος Γερμανός για τους Έλληνες!

Πηγή : creteplus

Δεν υπάρχουν σχόλια :