Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Οι πράκτορες της Συγγρού "προετοιμάζουν" τους Νεοδημοκράτες για τα άσχημα που έρχονται

“Αν αποδειχθεί τελικά ότι ο Παπαδήμος και ο Βενιζέλος έχουν υπογράψει κρυφές συμφωνίες για μέτρα που δεν ανακοίνωσαν, τότε ο ελληνικός λαός πρέπει να τα κατεδαφίσει όλα.”
Με αυτή τη φράση ξεκινάει το ...


post του antinews που προσπαθεί έντεχνα να προετοιμάσει για εκείνα τα δυσάρεστα που θα αναγκαστεί να πραγματοποιήσει ο Α.Σαμαράς την επομένη των εκλογών.
Θέλουν να δημιουργήσουν το κλίμα ότι τάχα μου ο Βενιζέλος και ο Παπαδήμος ξεγέλασαν το Α.Σαμαρά …
Τι να πει κανείς για τα μυαλά ορισμένων. Eίναι αδύνατον ο Παπαδήμος και ο Βενιζέλος έχουν υπογράψει κρυφές συμφωνίες για μέτρα χωρίς να τις έχει υπογράψει και η ΝΔ.
Διότι στη δική της συγκυβέρνηση και στην υπογραφή Σαμαρά έδειξε εμπιστοσύνη η Τρόικα, που δεν την είχε πλέον στο ΠΑΣΟΚ, μετά το “πραξικόπημα του Δημοψηφίσματος ΓΑΠ”.
Αρα αν δεν υπέγραψε η ΝΔ, τυχόν “κρυφές συμφωνίες” είναι άκυρες και συνιστούν ποινικό αδίκημα εξαπάτησης των Αντιπροέδρων της ΝΔ που μετέχουν σε καίρια πόστα στην Κυβέρνηση Παπαδήμου και κατ΄επέκταση εξαπάτηση του Σαμαρά,της ΝΔ και του Ελληνικού λαού.
Ακόμα κι αν “την έκαναν” τη λαμογιά οι του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να το δέχτηκε η Τρόικα που ζητάει όχι μόνο συμμετοχή της ΝΔ, αλλά και έγγραφη δέσμευση του Σαμαρά οτι αοποδέχεται τις συμφωνίες και μάλιστα διαγράφει τους διαφωνούντες βουλευτές του.
Αρα, άκυρη η ανάρτησή σας…
Φιλικά kontranews // http://www.kontranews.gr/?p=6531

Δεν υπάρχουν σχόλια :