Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Παρωδία η μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του Σαμαρά στον ΑΝΤ1 #samaras

Σκηνοθετημένη ήταν τελικά η συνέντευξη του Σαμαρά στον ΑΝΤ1! 
Με ερωτήσεις στημένες και απαντήσεις προμελετημένες και για σιγουριά με τη βοήθεια auto cue. 
Η επιμέλεια είχε φτάσει και στο ύφος των απαντήσεων. 
Οι Στρατηγοί της Συγγρού προετοίμασαν τον ...


Αντώνη να δείξει αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε εάν τους ικανοποίησε το κονσερβοποιημένο αποτέλεσμα.
Από τις απαντήσεις που έδωσε ο Σαμαράς εξάγεται το συμπέρασμα ότι μίλησε ως αρχηγός της Χρυσής Νέας Δημοκρατίας. Του παίρνει ψήφους η Χρυσή Αυγή και αισθάνεται την ανάσα των Πανοκαμμένων! 
Από κεί του βγαίνει αυτό το "θρησκευτικό" κήρυγμα και η δήθεν αποφασιστικότητα να χτυπήσει τους μετανάστες και το …. μάτι το κακό! 
Φυσικά από παντού ξεχείλιζε το «εγώ» που τόνιζε υποτίθεται και την προσωπική αυτοπεποίθηση! 
Δίνει και μια «Μεγαλοπρέπεια» που κάνει ένα τσακ στην Λαϊκή και Ακραία Δεξιά. Προσπάθησε να μιλήσει δηλαδή στην ψυχή των Ελληναράδων, στους οποίους απευθύνονται πολλές σειρήνες τελευταία. Ο Αντώνης όμως τους "προσφέρει" και λίγο Ελύτη. Βρίσκεται μια θέση παραπάνω από τους παρείσακτους στο χώρο! Είναι και δισεγγονός της Πηνελόπης! Οι άλλοι τί έχουν; Τίποτα! Ούτε τον Αβέρωφ δεν ήξεραν!
Σε ό,τι έχει σχέση με τις λέξεις, ο Σαμαράς προσπαθεί να περάσει την εικόνα του λαϊκού τύπου που χρησιμοποιεί «βαριές λέξεις» όπως λέει ο ίδιος. Είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, του καφενείου και του γηπέδου με έναν καθωσπρεπισμό φυσικά. Δεν βρίζει αλλά έχει λύσεις για όλα και θέλει να γίνει πρωθυπουργός έστω και για μια μέρα! 
Με την λαϊκή του ρητορεία (κατρακυλώ, ξαπατώθηκα, Παναγιά βοήθα και άλλες) του είπανε ότι θα ταπώσει τον βερμπαλισμό του Βενιζέλου στο debate. Γιατί τελικός στόχος παραμένει να είναι έτοιμος μέχρι το debate που έχει γίνει εφιάλτης για τον Αντώνη και το επιτελείο του και σίγουρα δεν θα έχει «βοήθεια» εκεί πέρα ….

Δεν υπάρχουν σχόλια :