Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Συνεχίζουν την σπέκουλα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη

Συνεχίζεται η επιχείρηση σπίλωσης κατά της Ντόρας Μπακογιάννη από τους συνήθεις λασπολόγους που επιχειρούν για άλλη μια φορά να πλήξουν και να δημιουργήσουν πρόβλημα μέχρι τις ...

εκλογές, στη Δημοκρατική Συμμαχία.
Παρά του ότι από τον έλεγχο του πόθεν έσχες οικονομικού έτους 2011, χρήσης 2010, δεν προκύπτει αύξηση της περιουσιακής κατάστασης που δεν δικαιολογείται! Εξυπακούεται ότι όλα τα ποσά έχουν δηλωθεί. Άρα κανένα ουσιατικό πρόβλημα δεν υπάρχει.
Και όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ισίδωρος Κούβελος, στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, «εκ παραδρομής» δεν αναφέρθηκε ο τραπεζικός λογαριασμός που κατέληξε το ποσό από την ρευστοποίηση μετοχών στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Όχι το ποσό. Λεπτομέρειες για τους λασπολόγους. Άλλο που δεν ήθελαν! Τέτοια περιμένουν για να δουν τίτλους όπως: "Αδήλωτο το εκατομμύριο" ή "Δεν δήλωσε το 1 εκατ. στο πόθεν έσχες". Πράγμα που δεν προκύπτει από πουθενά, μια και το εκατομμύριο είναι δηλωμένο και ο κ. Κούβελος θεώρησε ότι λόγω της αγοράς έπρεπε να δηλωθεί ο λογαριασμός στην επόμενη δήλωση πόθεν έσχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :