Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Το σύστημα Σαμαρά αποτελείται από περίεργες σέχτες και φατρίες!

Ο διαγραφείς από τη ΝΔ βουλευτής, Σωτήρης Χατζηγάκης, ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές. 
Στην ανακοίνωσή του εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του ...


προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ενώ υπογραμμίζει ότι προτίθεται να επιστρέψει στη ΝΔ "αμέσως μετά την απομάκρυνση του κ. Σαμαρά και της ηγετικής του φράξιάς από την ηγεσία του κόμματος, που δεν θ΄ αργήσει". 
Παράλληλα, κάνει λόγο για την πορεία του στη ΝΔ, τη διαγραφή του, με αφορμή τη στάση του υπέρ του πρώτου μνημονίου και τη "σύγκρουσή του με το σύστημα Σαμαρά, ένα σύστημα αποτελούμενο, από περίεργες 'σέχτες' και φατρίες, που η μόνη σχέση με την ιστορική παράταξη, είναι η 'φιλία' με τον αρχηγό". 
Επίσης, ο κ. Χατζηγάκης αναφέρει χαρακτηριστικά: "Παγίως, υποστηρίζω πως το κύριο διακύβευμα της χώρας μας δεν είναι 'μνημόνιο- αντιμνημόνιο', αλλά 'Ευρώπη και ευρώ, ή έξω από την Ευρώπη και δραχμή'. 
Επί δύο χρόνια, μιλούσα για την ανάγκη, η ΝΔ να καλύπτει με την πολιτική της τον 'μεσαίο χώρο'. 
Αντ΄ αυτού, η ηγεσία της σημερινής ΝΔ, προτιμούσε τον δρόμο μιας δήθεν 'δεξιάς' καθαρότητας, υιοθετώντας ακραίες θέσεις στην πολιτική της, που τελικά την αποξένωσαν από τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους. 
Η ιστορία, όμως, εκδικείται. Γιατί 'πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις', ο κ. Σαμαράς άλλαξε ρότα, έκανε στροφή 180 μοιρών και υιοθέτησε τις θέσεις μου, για τις οποίες με υπερβολική εμπάθεια και εκδικητικότητα με διέγραψε".

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον κυριο Χατζηγάκη!