Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος διαψεύδει την "ανώνυμη" πηγή του Reuters

Ο Υπουργός Οικονομικών διαψεύδει ανώνυμη πηγή του Reuters. Το δημοσίευμα "δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα", λέει ο Juncker.
Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών εκδόθηκε η ...


ακόλουθη ανακοίνωση:

Σε ένα από τα ρεπορτάζ του πρακτορείου Reuters, περιλαμβάνεται «σχόλιο», ανώνυμου βεβαίως, «αξιωματούχου» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ότι ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών δεν έχει καιρό να ασχοληθεί με την τρόικα γιατί ασχολείται δήθεν με την προεκλογική του εκστρατεία στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Φαντάζει γελοίο αν όχι ύποπτο αυτό το δημοσίευμα για όποιον παρακολουθεί - έστω στοιχειωδώς -το καθημερινό πρόγραμμα του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών, τις πολύωρες συναντήσεις του με την τρόικα, τις διαρκείς επαφές του με τους ομολόγους του και τους επικεφαλής των οργάνων που μετέχουν στην τρόικα, τις συνεχείς συσκέψεις με τον Πρωθυπουργό, τις τηλεδιασκέψεις, τις αλλεπάλληλες επί εβδομάδες επαφές με το IIF για το PSI και γενικά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται 24 ώρες το 24ωρο από μία μικρή ομάδα ανθρώπων με επικεφαλής τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών.

Ο Αντιπρόεδρος της ελληνικής Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Eurogroup, Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου κ. Ζ. Κ. Γιούνκερ υπόψη του οποίου έθεσε το δημοσίευμα αυτό. Ο κ. Γιούνκερ εξουσιοδότησε τον κ. Βενιζέλο να αναφέρει ότι το δημοσίευμα αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια :