Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Πασόκ – ΝΔ: εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

Όλα είναι έτοιμα για την επόμενη Μεγάλη Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. Tο είπε και ο Λοβέρδος! 
Μια συγκατοίκηση μάλιστα μεταξύ τους είναι … υποχρεωτική. Κάπως έτσι πάνε να την παρουσιάσουν. Με σάβουαρ βιβρ! Σιαμαία έχουν γίνει τα ....


δύο κόμματα εξουσίας, που ευθύνονται για την κατάσταση της χώρας … 
Δεν περιμένουν καν τα αποτελέσματα των εκλογών για να κρατήσουν έστω τα προσχήματα. Ακούγεται ότι επιπλέον βιάζονται. Μέχρι και την ημερομηνία των εκλογών έχουν καθορίσει αλλά και τα υπουργεία έχουν μοιράσει!
Μέσα από την εκλογική επικράτηση Σαμαρά, το ΠΑΣΟΚ βλέπει και την δική του επιβίωση! Γι’ αυτό και πρέπει να γίνουν γρήγορα οι εκλογές πριν χάσει και η ΝΔ την δημοσκοπική της επικράτηση. Πριν αρχίσουν οι νέοι κομματικοί σχηματισμοί να σταθεροποιούνται γύρω από τη ΝΔ.

Βλέπουμε δηλαδή ότι τα δύο χρεοκοπημένα κόμματα εξουσίας προσπαθούν να διασωθούν από μια εκλογική επικράτηση της ΝΔ και μετά … βλέπουμε! Υπάρχουν ... μυστικά κονδύλια!
Το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στο εσωτερικό της ΝΔ με τις κωλοτούμπες Σαμαρά. 
Και όπως ήταν αναμενόμενο οι επιτελείς του Σαμαρά δεν μπορούν να διαχειριστούν ούτε τις εσωτερικές τους κρίσεις. Και εκεί απέτυχαν παταγωδώς. 
Το ΠΑΣΟΚ που βλέπει αυτή την ανικανότητα, βιάζεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για εκλογές πριν αρχίσουν να εμφανίζονται και άλλα κόμματα πέριξ της ΝΔ. Κάτι που θα ήταν καταστροφικό ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :