Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν επιστρέφει στη ΝΔ !...

Επειδή πολλά ακούγονται για πανστρατιές υπό την «σοφή» ηγεσία του ... Αντώνη Σαμαρά και άλλα κουλά, η Ντόρα Μπακογιάννη σε χθεσινή της συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε ότι δεν την αφορούν οι πανστρατιές:
«Σε τι βάση να συζητήσουμε πολιτικά;» … 


Eπεσήμανε μάλιστα ότι το πρόβλημα της χώρας είναι η έλλειψη αξιοπιστίας και ότι η ίδια έχει κάνει πολύ μεγάλη επένδυση στη δική της αξιοπιστία. 
Χαρακτήρισε, δε, λάθος την απόφαση του προέδρου της ΝΔ να διαγράψει εκείνους που καταψήφισαν το μνημόνιο ΙΙ αφού, όπως είπε, στην πρώτη του σελίδα περιέχει και το μνημόνιο Ι.
Υποστήριξε επίσης ότι η ίδια είχε ανοικτή ρήξη με τις συντεχνιακές λογικές και ότι «τώρα πληρώνουμε το συντεχνιακό και πελατειακό κράτος που "χτίστηκε" μετά τη μεταπολίτευση».
Εξαπολύοντας βολές κατά των δύο μεγάλων κομμάτων υποστήριξε ότι «ξεφτιλίζεται πλήρως το ελληνικό πολιτικό σύστημα», ότι «τα παλιά κόμματα δεν έβαλαν καθόλου μυαλό» και προέβλεψε ότι ο κόσμος θα τα τιμωρήσει βάζοντας καινούργια κόμματα στη Βουλή και δίνοντας δύναμη σε εκείνους που έχουν μιας μορφής συνέπεια.
Εκτίμησε ότι μετά τις επόμενες εκλογές θα σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία θα μετέχουν περισσότερα από δύο κόμματα, ενώ προέβλεψε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι η έκπληξη των εκλογών (τις οποίες προσδιόρισε για τον Μάιο)...

Δεν υπάρχουν σχόλια :