Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Πλάκα! Ένα μήνα "έκαναν" δημοσκόπηση στην Κρήτη για να βρούνε Νεοναζιστές …! Χαρά στο κουράγιο τους!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παρατηρητής» (δεν υπάρχει ιστοσελίδα και είναι άγνωστη, μην ανησυχείτε!) έγινε "πολύ μεγάλη δημοσκόπηση" στην Κρήτη, η οποία διήρκεσε ένα ολόκληρο μήνα και τα συμπεράσματα ήταν εξόχως εντυπωσιακά. Αυτοί το παράκαμαν. Η έρευνα όπως λένε, έγινε με ...
τηλεφωνική μέθοδο, ήταν μιας ερωτήσεως(!): «Ποιο από τα παρακάτω κόμματα θα ψηφίζατε αν γινόταν αύριο εκλογές», και πραγματοποιήθηκε στα; Χανιά και στο Ηράκλειο, κατά το χρονικό διάστημα 15/1 έως 15-2 2012.


Πρώτη (φυσικά) η ΝΔ του Σαμαρά και μεγάλη άνοδος της νεοναζιστική Χρυσής Αυγής(: υπάρχει ξέρετε παρασκήνιο για συνεργασία της ΝΔ με τους Νεοναζιστές)! Που στην Κρήτη; Τον τόπο όπου το 3ο Ράιχ συνάντησε μια από τις μεγαλύτερες μαζικές αντιστάσεις σε επίπεδο λαού.
Ξαφνικά οι Κρήτες πρόδωσαν την ιστορία τους και αποφάσισαν να καταταγούν στα νεοναζιστικά στρατεύματα της Χρυσής Αυγής και τα παραληρηματικά λαϊκοδεξιά τάγματα της Νέας Δημοκρατίας!

Ναι υπάρχουν κάποιοι πολύ μικροί θύλακες νεοναζιστών στην Κρήτη. Κάποια συγκεκριμένα άτομα(κυρίως φοιτητές), κάποιοι παραστρατιωτικοί(υπάρχουν και άλλες ακροδεξιές οργανώσεις όπου μπαινοβγαίνουν τα ίδια ακριβώς άτομα) και κάποιοι πρώην και νυν στρατιωτικοί(οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είναι καν Κρητικοί) και περιστρέφονται γύρω από (γνωστά) στρατόπεδα.
Όπως γράφαμε και χθες κάποιοι ακραίοι κύκλοι χρησιμοποιούν την οικονομική κρίση, ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να πάρουν θέση στην κεντρική πολιτική σκηνή …
Η Δεξιά και η Ακροδεξιά δεν έχουν καμιά τύχη στη Μεγαλόνησο. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι τυχάρπαστοι που κατασκευάζουν δημοσκοπήσεις της πλάκας και του κώλου.
Και δυο μήνες να καταμετράνε την Κρήτη δεν πρόκειται να βρούνε νεοναζιστές στο νησί, πέραν κάποιων γραφικών τύπων που κινούνται στο περιθώριο και στην ανυποληψία. Αυτό να το πάρουν απόφαση!
Οι κάθε λογής πατριώτες του κερατά δεν έχουν κανένα μέλλον στο νησί ...  Μην ανησυχειτε, δεν μπήκαν στην πόλη οι οχτροί.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΡΑΞΙΜΟ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΥΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.