Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Παπανδρέου – Σαμαράς έχουν στήσει κόλπο για εκλογές πριν παραιτηθεί ο Παπανδρέου!

Παπανδρέου - Σαμαράς αδιαφορούν για την σωτηρία της χώρας
και τις επόμενες γενιές. Τους ενδιαφέρει μόνο η θέση τους!
Σε πλήρη σύμπλευση βρίσκονται οι Συμφοιτητές και στο θέμα των εκλογών! Κάνουν τα πάντα για να ελέγξουν τις εξελίξεις. 
Ο Παπανδρέου δεν θέλει φυσικά να παραδώσει το κόμμα στον Βενιζέλο και ο ...


Σαμαράς θέλει να παραλάβει από τον φίλο του Γιωργάκη, γιατί κάθε μεταβολή στο σχέδιο, ίσως δυσχεράνει την τελετή παράδοσης. 
Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει με τον "βαρέων βαρών" και ανεξέλεγκτο Βενιζέλο, ενώ με τον Γιωργάκη η παράδοση είναι προδιαγεγραμμένη.

Antonis SamarasΤο πρόβλημα το έχει ο Παπανδρέου που δέχεται ευρωπαϊκές και εσωτερικές πιέσεις να παραιτηθεί και να πάει στο «καλό» του! 
Γιατί όμως δεν ξεκαθαρίζει πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν οι εσωκομματικές διαδικασίες διαδοχής και συνεχώς δηλώνει παρόν;
Διότι περιμένει από τον Αντώνη, μετά την ολοκλήρωση του PSI και την εξασφάλιση του νέου δανείου, να απαιτήσει άμεσα εκλογές, ώστε να είναι αυτός ο αντίπαλος του,  στις εθνικές εκλογές! Την στιγμή που δεν τον θέλουν ούτε οι βολεμένοι Πασόκοι! 
Έτσι η οικογένεια Παπανδρέου θα ελέγξει καλύτερα το εσωκομματικό τοπίο και θα προσπαθήσουν να «διορίσουν» στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μια μαριονέτα ολόδική τους, που δεν θα τους κουνιέται με το παραμικρό και δεν θα τους περιθωριοποιήσει!

English: George Andreas Papandreou, Greek poli...Φυσικά στο σχέδιο πλήρους ελέγχου των εσωκομματικών διαδικασιών στο ΠΑΣΟΚ συμμετέχει και ο Σαμαράς, που χρωστά στο ΠΑΣΟΚ την δική του εσωκομματική επικράτηση! Και οι υποχρεώσεις είναι υποχρεώσεις! Οι καλοί συμφοιτητές στην ανάγκη φαίνονται!

Σημείωση: στο κόλπο ενδεχομένως να συμμετέχει και ο Λουκάς Παπαδήμος, του οποίου ο ρόλος οσονούπω τελειώνει! Η διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει! Ο Παπανδρέου, αν και "παραιτημένος" εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ σε όλες τις συγκυβερνητικές του υποχρεώσεις …

Δεν υπάρχουν σχόλια :