Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Προσοχή! Προσοχή! Χρυσαυγίτης στη Βουλή!


Διαβάζουμε στη σελίδα του DefenceNews, σε μια αυτάρεσκη συνέντευξη του προέδρου των φασιστών, να δηλώνει πως οι φασίστες δεν θα προδώσουν τον ελληνικό λαό! Εδώ μας οδήγησαν όλες...


αυτές οι γελοίες δηλώσεις περί πραξικοπηματικής κυβέρνησης και δοτών πρωθυπουργών.
Διαβάστε το απόσπασμα:
Στην δημοσκοπική άνοδο της «Χρυσής Αυγής» και στο πολύ πιθανό ενδεχόμενο εισόδου της στην Βουλή, αναφέρθηκε ο επικεφαλής του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του κόμματος σημείωσε τα εξής:
“Αυτές οι δημοσκοπήσεις δεν αποτελούν έκπληξη για μας. Είναι άλλωστε γνωστό, πως η Χρυσή Αυγή σε όλες τις κυλιόμενες-κρυφές μετρήσεις το τελευταίο διάστημα είναι σταθερά πάνω από 3% και σε μερικές περιοχές το ποσοστό της ανέρχεται σε διψήφια νούμερα. Το γεγονός αυτό, μας γεμίζει ευθύνες. Πιστεύω, δε, ότι η άνοδος αυτή οφείλεται στην συνέπειά μας και στο ότι είμαστε η μοναδική μη κομμουνιστική παράταξη που αντιτάχθηκε στο Μνημόνιο”.
Αναφερόμενος στις λαϊκές αντιδράσεις για τα νέα μέτρα, ο Ν. Μιχαλολιάκος τόνισε:
«Ο λαός δεν αντέχει αυτά τα παράλογα πράγματα. Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει προοπτική να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα της χώρας με αυτά τα μέτρα. Πρέπει να υπάρξει εθνική παραγωγή. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να παίρνουμε δανεικά για να τα δίνουμε στους τοκογλύφους» δήλωσε ο πρόεδρος της «Χρυσής Αυγής» για να συνεχίσει:
«Είχα γράψει το 2000  ένα βιβλίο με τίτλο «Οι εχθροί του καθεστώτος», στο οποίο μεταξύ άλλων έγραφα ότι ο Λένιν είχε πει ότι όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα τόσο καλύτερα για μας (εννοώντας τους Μπολσεβίκους). Τότε είχα υποστηρίξει ότι αυτοί που μας κυβερνούν φρόντισαν να μην πάνε καλά τα πράγματα. Δυστυχώς επαληθεύτηκα. Είναι φυσικό λοιπόν, ο λαός να μην εμπιστεύεται αυτούς που τον οδήγησαν σ’ αυτό το σημείο και να στρέφεται σ’ εμάς. Και να ξέρετε ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να τον προδώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :