Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στη Συγγρού για την επιτυχία της αντιμνημονιακής συγκέντρωσης σήμερα στο Περιστέρι!

Συνεχίζεται το κόλπο που κάνει η Συγγρού με τους αντιμνημονιακούς. Φοβούνται οι Σύμβουλοι του Αντώνη να πουν την αλήθεια! Απέξω με το νέο Υπερμνημόνιο (ή Μνημόνιο 2) και μέσα ...


τάζουν γαλάζια "εθνική υπερηφάνεια" και λαγούς με πετραχήλια, στους σκληρούς λαϊκούς που κινούνται στους χώρους της γνήσιας δεξιάς!

Για να μη χάνονται και σπάνε οι δεσμοί με την Συγγρού οργανώνουν κατά διαστήματα αντιμνημονιακές συγκεντρώσεις για να αποκοιμίζουν τους αντιμνημόνιους, των οποίων οι ψήφοι είναι απαραίτητοι στη Νέα Δημοκρατία.
Μετά τις εκλογές δεν θα τους χρειάζονται πια!
Γι’ αυτό και έχουν σπάσει σήμερα τα τηλέφωνα στη Συγγρού και καλούν όσους περισσότερους μπορούν για την απόλυτη επιτυχία της σημερινής συγκέντρωσης  που δεν θα συνδυάζει αυτή τη φορά μπριτζολάκια και μεζεδάκια, αν και θα περιέχει πολύ «επανάσταση» κατά της Τροϊκανής Χούντας.

Ήδη από το πρωί ο Μανώλης δίνει θεατρικές παραστάσεις σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, «απειλώντας» τον Αντώνη, ζητώντας να μην ψηφίσει τα μέτρα, τα οποία έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με την έως τώρα αντιμνημονιακή πολιτική της Νέας Δημοκρατίας:
«Να πούμε ''όχι'' στα μέτρα που βυθίζουν στην ύφεση και να πούμε ''ναι'' σε άλλα μέτρα». Το «αόριστο» κόλπο που χρησιμοποιεί μέχρι τώρα και ο Αντώνης. Δεν θέλει αυτή τη συνταγή αλλά θέλει μια αόριστη "κάποια" άλλη! Ποια ακριβώς, δεν χρειάζεται να ξέρουμε!
Και συνεχίζει: «Καλύτερα φτωχοί με αξιοπρέπεια, παρά εξευτελισμένοι. Ας μας αφήσουν να διαλέξουμε τον τρόπο που θα πεθάνουμε».

Σήμερα στο Περιστέρι οι αντιμνημόνιοι θα φωνάξουν ότι δεν «θα γίνουν ΠΑΣΟΚ». Το παρόν θα δώσουν πολλοί σκληροί μεταξύ αυτών και ο Κιουτσούκης, ο οποίος αφού απείλησε ότι θα φύγει από τη ΝΔ, έτρεξε και αυτός να συντονίσει την τηλεφωνική εκστρατεία, από τα κεντρικά της ΝΔ και φυσικά υπό τις ευλογίες του Αντώνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :