Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ο Μιχελάκης θέλει και την ΕΡΤ υποχείριο της Συγγρού (και της Μουρούζη) #lakas

Έτοιμος να εισβάλει στην ΕΡΤ είναι
ο Μιχελάκης και η παρέα του!
Ο Μιχελάκης κατήγγειλε την προπαγάνδα της ΕΡΤ. Όσο περνάνε οι μέρες το DNA της δεξιάς ενεργοποιείται στον τρίτο όροφο της Συγγρού, όλο και περισσότερο.
Παρά του ότι τα περισσότερα κανάλια και οι ...


νταβατζήδες (μέχρι και ο Κουρής) έχουν «υποκύψει» στην γοητεία του Αντώνη, του Χρύσανθου και του Φαήλου, κάτι τους έχει ξεφύγει! 
Ο "ρόλος" της ΕΡΤ έγινε αντιληπτός στα σαΐνια της Συγγρού επειδή δεν υμνεί τις επικές ικανότητες του Αντώνη και δεν λειτουργεί ως όργανο της ΝΔ. Ό,τι ξεφεύγει βέβαια από την επιρροή τους, ως γνωστόν είναι "παράνομο", διώκεται και ποινικοποιείται! Παλαιόθεν! Μέχρι να τους κάτσει και να υποταχθεί στις σαδομαζοχιστικές τους ορέξεις! Να γίνει της ... επάρατης!

ND logo
«Δεν πάει άλλο» δηλώνει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, και τονίζει πως η αντικειμενική ενημέρωση από την ΕΡΤ αποτελεί δημόσιο αγαθό και πως η δημόσια τηλεόραση δεν μπορεί να λειτουργεί σαν όργανο ενός κόμματος που καταρρέει.
Αφού λειτουργεί ως όργανο ενός κόμματος που καταρρέει ας το ελέγξουμε εμείς που είμαστε το Φως του Μέλλοντος και η το Κόμμα που Ανατέλλει!
Όταν βέβαια ο Μιχελάκης λέει «αντικειμενική ενημέρωση» εννοεί το antinews και την «Δημοκρατία με 1 €». Μόνο εάν όλοι γίνουν "πράκτορες" θα ησυχάσουν. Μόνο εάν κάθε μέρα ανακοινώνουν στην ΕΡΤ επίσημα, την ημερήσια δικαίωση του Αντώνη και τις επιτυχίες του στο άθλημα της κωλοτούμπας και της πάλης που πρωταγωνιστεί τελευταία ο Κομανέτσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια :