Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Τοπίο ολικής καταστροφής το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας!

Ζούμε ένα παραλογισμό. Ενώ τα κόμματα της συγκυβέρνησης έχουν δεχτεί και το Μνημόνιο 1 και το Μνημόνιο 2 και την αναγκαιότητα της 6ης και 7ης δόσης και το κούρεμα του χρέους, κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία δε λένε να καταλάβουν την κρισιμότητα της κατάστασης και είναι ...



βέβαιο ότι οδηγούν την Ελλάδα στον γκρεμό και σε Νέα Μικρασιατική Καταστροφή, όπως οι κομματικοί τους πρόγονοι!
Το εσωτερικό της ΝΔ θυμίζει τοπίο ολικής καταστροφής. Από τη μια οι Σαμαρικοί(Πολανίτες) με τους Λαϊκοδεξιούς (και άλλες ακροδεξιές ομάδες) και από την άλλη οι Καραμανλικοί με τους Φιλελεύθερους πιο πέρα που δεν έχουν καμιά σχέση ιδεολογική με όλους τους άλλους! Είναι φανερό ότι η ισχυρή ομάδα είναι η σύμπραξη Πολανιτών και Λαϊκών. Η οποία θέλει να επικρατήσει στο εσωτερικό με οποιοδήποτε τίμημα.
Οι χαμένοι της υπόθεσης είναι οι Κεντροδεξιοί Καραμανλικοί και οι Φιλελεύθεροι. Ήδη κάποιοι από τους Φιλελεύθερους είναι καμένοι από χέρι. Παίζουν όμως, με την θέλησή τους, το παιχνίδι του Σαμαρά, που τους «χρησιμοποιεί» ως πρόβατα επί σφαγή, για να μπορεί να λέει ότι η ΝΔ είναι ακόμη «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη»!
Μέχρι τη νύχτα των εκλογών φυσικά, οπότε και οι οπαδοί της γνήσιας δεξιάς θα τους δώσουν τα παπούτσια στο χέρι. Τότε όμως θα είναι αργά!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟ 99.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.