Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ο Σαμαράς ζητά από τον Ψυχάρη να πέσουν οι τόνοι στη σύγκρουση με την Εθνική Τράπεζα !

Δεν συμφέρει κανέναν η σύγκρουση ΔΟΛ με τις Τράπεζες. Για άλλη μια φορά ο Σαμαράς παλεύει για τα … τραπεζικά συμφέροντα!
Πολύ προβληματισμένοι στη Συγγρού με τις προεκτάσεις του δανείου που ζήτησε ο Ψυχάρης από την Εθνική Τράπεζα. Ο κόσμος κατάλαβε ότι κάποιοι κάνουν πάρτι με το κρατικό χρήμα και τα δάνεια και η όλη σύγκρουση παίρνει μπάλα και τον Σαμαρά λόγω της ...
"ξαφνικής" φιλίας Σαμαρά – Ψυχάρη και λόγω του διορισμού του γιού Ψυχάρη στο Επιτελείο της Συγγρού, ενώ το ΠΑΣΟΚ που «λέει ονόματα» καθίσταται συμπαθές στο ευρύ κοινό, οπότε και δημιουργείται πρόβλημα στο κοινό σχέδιο ΝΔ, Τραπεζών και Διαπλοκής για την κατάκτηση του Μαξίμου και των 90 δις!
Οι επιτελείς της Συγγρού ζήτησαν από το αφεντικό του ΔΟΛ να πέσουν οι τόνοι και να ασκηθούν  πιέσεις και στα υπόλοιπα κέντρα διαπλοκής ώστε να μειωθεί η προβολή του θέματος ή να εξαφανιστεί απ' το προσκήνιο. Ήδη στο κεντρικό οχτάδικο του MEGA χθες, έγινε προσπάθεια για ένα πρώτο μάζεμα.
Μετά και την επίσημη παρέμβαση της Εθνικής Τράπεζας που διαψεύδει και τον Παπανδρέου και τον Ψυχάρη, ο Σαμαράς εμφανίζεται ακόμη περισσότερο ως διαπλεκόμενος με τα «κέντρα παραπληροφόρησης» οπότε και φοβούται μην τυχόν ο κόσμος οδηγηθεί σε αυθόρμητα συμπεράσματα γιατί η διαπλοκή δεν το κρύβει πλέον ότι έχει προσεγγίσει τον Σαμαρά, οπότε και κάποια ακριβά ανταλλάγματα έχουν συμφωνηθεί, εις βάρος του ελληνικού λαού και με τίμημα την αρπαγή των 90 δις ... 

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντωνακης ετοιμαζει νεα θαλασσοδανεια για την νταβατζιδικη παρεοκρατια μολις γινει εξουσια.

Παντως ο ΓΑΠ πολυ αργα ανοιξε το στομα του. Επρεπε να πεσει απο την εξουσια για να μιλησει?