Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Τεράστια επιτυχία Σαμαρά στη Μόσχα! Ο τσιμεντάς Κάλτσεφ θα μετονομαστεί σε Καλτσίδης !

Μια επαφή που είχε ο Αντώνης Σαμαράς στη Μόσχα κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι μυστικοσύμβουλοι όμως του Σαμαρά δεν αντέχουν να κρατήσουν μυστικά! Τέτοια επιτυχία δεν μπορεί να ...


κρατηθεί στο σκοτάδι.
Συναντήθηκε λοιπόν ο Αντώνης με έναν από τους μεγαλύτερους τσιμεντοβιομήχανους στον κόσμο. Τον βασιλιά του τσιμέντου της Ρωσίας, τον Κάλτσεφ. 
Μόλις ο Κάλτσεφ είδε τον Αντώνη και το τεράστιο φωτοστέφανο που κουβαλά, ο γιγάντιος εν αναμονή πρωθυπουργός, τάπαιξε! 
Έδωσε όρκους πίστης και αφοσίωσης στον Αρχηγό και του υποσχέθηκε ότι μόλις γίνει πρωθυπουργός (με το καλό!), θα κατέβει Ελλάδα, ν’ αγοράσει ό,τι μας περισσεύει. 
Κανένα αεροδρόμιο, κανά λιμάνι κανά νησάκι! Το σημαντικότερο όμως που αποκάλυψε είναι ότι είναι ελληνικής καταγωγής και μετά που είδε τον Αντώνη, αποφάσισε ν’ αλλάξει τ’ όνομά του και να το κάμει Καλτσίδης, για να μπορεί ελεύθερα να έρχεται και ν’ αγοράζει Ελλάδα. 
Τους διαβεβαίωσε μάλιστα ότι δεν έχει καμιά σχέση με τους κομιτατζήδες Κάλτσεφ που έσφαζαν τους Έλληνες!
Ο Αντώνης και η παρέα του χάρηκαν ιδιαίτερα για τη γνωριμία και την αφοσίωση του τσιμεντά. Του υποσχέθηκαν άμεση πρόσβαση σε κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας μας και τον ρώτησαν ακόμη αν θέλει να επενδύσει σε κανένα κανάλι ή καμιά εφημερίδα, γιατί … «χωρίς εφημερίδα δεν κάνεις τίποτα στην Ελλάδα»! 
Και σε αυτό το σημείο έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον ο Κάλτσεφ και ρώτησε ποια κανάλια ακριβώς έχουν πρόβλημα για ν’ αγοράσει και από αυτά μερικά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :