Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες από "μυστικές" συναντήσεις του Σαμαρά με Μεγάλους Ηγέτες έδωσε στη δημοσιότητα η Συγγρού

Έχει πάρει φωτιά το διαδίκτυο από τις μαζικές αποστολές νέων φωτογραφιών του Αντώνη Σαμαρά με Μεγάλους Παγκόσμιους Ηγέτες. Η δημοσιοποίηση φωτογραφιών από τη συνάντηση με τον ...
Πούτιν κρίθηκε τελικά ως ανεπαρκής από μόνη της, για να καταδείξει πόσο Ανυπέρβλητος, Μεγαλοτεράστιος, Ακαταμάχητος και Αναγνωρισμένος διαγαλαξιακώς είναι ο Πρόεδρος της ΝΝΔ-Κάτω Συγγρού γωνία.
Δείτε παρακάτω κάποιες από τις νέες αυτές φωτογραφήσεις του Αντώνη που ήρθαν πριν από λίγο στο φως της δημοσιότητας.
Ο Ηγέτης Πρόεδρος Αρχηγός Πατριώτης, Αντώνης Σαμαράς με την προγιαγιά του, Πηνελόπη Δέλτα και τον Εθνάρχη, Ελευθέριο Βενιζέλο. Όποιοι κακόβουλοι τολμήσουν να ισχυριστούν ότι η φωτογραφία είναι ψεύτικη, να τους... καεί ο υπολογιστής!!!
Ο Πρόεδρος Ηγέτης Πατριώτης Αρχηγός Αδελφός και Πατέρας, Αντώνης Σαμαράς με τον Μαχάτμα Γκάντι. Όπως βλέπετε, ο Αντώνης διδάσκει και καθοδηγεί τον Μαχάτμα, ο δε Μαχάτμα -με σκυμμένο κεφάλι, σε ένδειξη τιμής και σεβασμού- ακούει τις κατηχήσεις του Μέγιστου Αρχηγού. Μετά την ιστορική αυτή συνάντηση, ο Πρόεδρος μοίρασε και αυτόγραφα στα εγγονάκια του Γκάντι.
Ο Διαγαλαξιακός Συμπαντικός Πανυπερτέλειος Αρχηγοπρόεδρος, Αντώνης Σαμαράς με τον επικεφαλής της Επίσημης Αντιπροσωπείας των UFO, Εξωγήινων, Νεφελίμ και Λοιπών Λιακοπουλικών Δυνάμεων, Εξοχώτατο κ.κ. Ε.Τ.

defrejus.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια :