Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Το American Jewish Committee θέλει να ξέρει τι έδωσε στους Ρώσους ο Σαμαράς

Ο Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε χθες με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του American Jewish Committee κ. David Haris, στη Συγγρού. Οι Αμερικάνοι και οι Εβραίοι είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι με ...


ό,τι ακούγεται για την παράδοση της Ελλάδας στους Ρώσους και θέλησαν να μάθουν από πρώτο χέρι για τις πραγματικές διαστάσεις της φημολογίας. Ο Αντώνης λέγεται ότι καθησύχασε τον κ. David Haris και να μεταφέρει μηνύματα εκτίμησης και αφοσίωσης στο Committee …
Κάποιοι συνδέουν την επίσκεψη του American Jewish Committee με την Goldman Sachs και τις κινήσεις της «κυβέρνησης Σαμαρά» επί του θέματος, που σημειωτέον ενδιαφέρει πάρα πολύ κάποιες «κοινότητες»!
Επίσης ακούγεται ότι η αποστολή του American Jewish Committee ήταν η επαναβεβαίωση της πρόσδεσης της ΝΔ και των συνεργατών του Προέδρου της στο άρμα των εβραιο - αμερικανικών συμφερόντων... Κάτι που θεωρείται …. «δεδομένο»!

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει να σημειωθεί ότι το American Jewish Committee (AJC) δημιουργήθηκε το 1906 από μια ομάδα Αμερικανών Εβραίων με αφορμή τα τότε πογκρόμ στη Ρωσία εναντίον των Εβραίων. Έχουν κάτι με τους Ρώσους οι AJC και ήθελαν να δουν πόσο έχουν προχωρήσει οι σχέσεις Σαμαρά με τους Ρώσους!!!
Κάπως έτσι λειτουργούν σε διεθνές επίπεδο και βάζουν τρικλοποδιές στις διεθνείς επαφές των Ρώσων.
Πάντως τον Αντώνη τον θεωρούν τον δικό τους άνθρωπο εν Ελλάδι!

Ανώνυμος είπε...

Το AJC είναι ένα διεθνές think tank, που στηρίζει τον Εβραϊσμό σε διεθνές επίπεδο. Είναι ένα από τα ισχυρότερα λόμπι πού δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο υπέρ των Εβραίων και του Ισραήλ.

Ανώνυμος είπε...

Διευθύνων Σύμβουλος του AJC από το 1990 είναι ο David Harris, που συνεχώς ταξιδεύει στον κόσμο, συναντώντας τους παγκόσμιους ηγέτες, προωθώντας την διαθρησκευτική κατανόηση και συνεργασία, την ευημερία του Ισραήλ, και του εβραϊκού λαού, και πολεμώντας τον αντισημιτισμό.