Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ο Λαπαβίτσας προκαλεί και πάλι: Η Ελλάδα να χρεοκοπήσει! Και ποιος θα πληρώσει τις συντάξεις Λαπαβίτσα μου;

Με άρθρο του στην Guardian, ο «αριστερός» οικονομολόγος κ. Λαπαβίτσας, υπο τον τίτλο: “Για την Ελλάδα η χρεοκοπία είναι η μόνη λύση” υποστηρίζει ότι σε ...


κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον η Ελλάδα θα αναγκαστεί να χρεοκοπήσει και θα ήταν καλύτερα να το κάνει το συντομότερο δυνατόν.

Σύμφωνα με το άρθρο του, στις διαπραγματεύσεις δεν έχουν ληφθεί υπόψη τα συμφέροντα των λαών της Ευρώπης. Ενώ δηλώνει πως οι διαπραγματεύσεις είναι μυστικές και η Ελλάδα εκπροσωπείται από μια μη εκλεγμένη κυβέρνηση και ανθρώπους, που δεν έχουν χειριστεί σωστά την κρίση.

Ο αριστερός (ή μήπως αριστεριστής;) οικονομολόγος υποστηρίζει πως τα hedge funds αγόρασαν τα ελληνικά ομόλογα σε χαμηλές τιμές επιδιώκουν πλήρη αποπληρωμή. (με την οποία απαίτηση συντάσσεται ο κ Λαπαβίτσας;)

Σύμφωνα με τον κ. Λαπαβίτσα, η Ελλάδα πρέπει να πάρει τη μοίρα της στα χέρια της και να εγκαταλείψει τα εθελοντικά κουρέματα. Χρειάζεται να χρεοκοπήσει με δημοκρατικό τρόπο δηλώνοντας άμεσα στάση πληρωμών.

1 σχόλιο :

ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ είπε...

Ας φύγει λοιπόν από το Λονδίνο που εργάζεται να έρθει να κάνει μεροκάματο στην Ελλάδα και τότε τα ξαναλέμε.

Αυτά ξέρει και τα λέει στη Guardian και κάποιες ακόμα Αμερικανόφιλες εφημερίδες, που τρίβουν τα χέρια τους αν οι Έλληνες κάνουμε όσα μας λέει.

Όταν όμως πριν λίγο καιρό έλεγε αυτές τις σαχλαμάρες στο Mega, ήταν εκεί ο Σκυλακάκης και τον πήρε στο μεζέ.

Μήπως να ξαναπεράσει για καμία επανάληψη;;;