Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Με ποιόν ήταν ο Μάρκος Καραμπέρης πριν πάει στο ΛΑΟΣ; Με τη Νέα Δημοκρατία! [video]

Επειδή μας έχουν ταράξει με τον Καραμπέρη αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν μια ζωή στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και μόνο στις ...
τελευταίες εκλογές  κατέβηκε υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με τον συνδυασμό του Κυριάκου Βελόπουλου του ΛΑΟΣ, κερδίζοντας περίπου 4.500 ψήφους.
Τώρα τα δεξιά έντυπα, αλλά και τα ακροδεξιά ιστολόγια που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία επιδίδονται σε έναν αγώνα να τον φορτώσουν στον Καρατζαφέρη από τα γεννοφάσκια του. 
Και όμως πάντα στο περιβάλλον του βρίσκονταν η ΝΔ. Όταν μάλιστα ξεκίνησε η ιλιγγιώδης πορεία του στα κτηματομεσιτικά βρίσκονταν στο περιβάλλον Ψωμιάδη και Παπαγεωργόπουλου!

Ο Μάρκος Καραμπέρης είναι γιος του Θωμά Καραμπέρη, ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη που μεσουρανούσε τις δεκαετίες του '70 και του '80. 
Ο Μάρκος Καραμπέρης συνέχισε και απογείωσε τις οικογενειακές επιχειρήσεις. 
Τα τελευταία χρόνια επισήμως είχε αποσυρθεί από τη νύχτα για να δραστηριοποιηθεί στα κτηματομεσιτικά. 
Είναι κουμπάρος του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και του εν αργία περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη. 

Ο Μάρκος Καραμπέρης, 59 ετών, ενεπλάκη στην υπόθεση του Βατοπεδίου το φθινόπωρο του 2008, όταν διέρρευσε τότε σε τηλεοπτικά κανάλια το περίφημο «βίντεο του εκβιασμού». 
Σε αυτό ο Καραμπέρης εμφανιζόταν να εκβιάζεται από τον δικηγόρο Μ. Κουκουβίνο, σύζυγο της δικηγόρου που χειριζόταν την υπόθεση των «ιερών ανταλλαγών» στη Νέα Ραιδεστό. 
Η συνάντηση Κουκουβίνου - Καραμπέρη είχε γίνει τότε γιατί ο τελευταίος ήταν κουμπάρος και συνεργάτης του Αθ. Πάπιστα, ιδιοκτήτη της εταιρείας Ανθεμίας ΑΕ που έχτιζε μεζονέτες στα οικόπεδα που κατέληγαν στο Βατοπέδι. 
Και σε εκείνη την υπόθεση είχε εμπλακεί ο Π. Ψωμιάδης αλλά και η Κωνσταντίνα Κάνου ή Αζέλ, φίλη του πρώην νομάρχη και χορεύτρια οριεντάλ στα μαγαζιά του Καραμπέρη.
Ενδεχομένως αμέσως μετά την αποκάλυψη του περίφημου video να του εζητήθη να απομακρυνθεί από τη Νέα Δημοκρατία, οπότε και προσχώρησε στο ΛΑΟΣ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :