Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Δήλωση -σοκ του Χρυσοχοίδη: Δεν διάβασα το μνημόνιο!

Σοκάρει η κυνικότητα του Μιχάλη Χρυσοχοίδη ο οποίος δήλωσε πως ψήφισε το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει! «Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα ...


άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα…Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το μνημόνιο» δήλωσε.

Ο υπουργός ανάπτυξης μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι είπε ότι συμφωνεί με την ομιλία Σημίτη στο Βερολίνο, λέγοντας μάλιστα ότι το Μνημόνιο υπογράφηκε κάτω από συνθήκες πανικού γιατί υπήρχε ενδεχόμενο στάσης πληρωμών.

«Η διαπραγμάτευση έγινε πολύ οριζόντια, και έκανε αισιόδοξη και απλοϊκή πρόβλεψη ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν με έναν τρόπο τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θες εσύ. Τα αλλεπάλληλα μέτρα οδηγούσαν σε μεγαλύτερη ύφεση γιατί μείωναν τη ρευστότητα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για την κριτική που έχει ασκήσει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είπε: «δεν παίρνω πίσω τις δηλώσεις για τον Παπανδρέου, κάποιους ενοχλεί ο τόνος μου, δεν είναι θέμα αισθητικής έχει να κάνει με τις δυσκολίες που περνάνε οι άνθρωποι».

Δεν υπάρχουν σχόλια :