Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Βλαστός και «Πυρήνες» κρατούν τρεις ομήρους στις φυλακές Κορυδαλλού [video]

Σε διαπραγματεύσεις με τη διεύθυνση των φυλακών και τον αρμόδιο εισαγγελέα βρίσκονται εδώ και ώρα οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού που επιχείρησαν ανεπιτυχώς να αποδράσουν το απόγευμα της Δευτέρας και από τότε κρατούν ως ομήρους τρεις σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Λίγο πριν τις 10 το βράδυ βγήκαν από τον χώρο των ...



φυλακών τέσσερις γυναίκες, συγγενείς κρατουμένων που ήταν μεταξύ των εγκλωβισμένων.

Ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός και οι καταδικασθέντες για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», Γιώργος Πολύδωρος, Χρήστος Τσάκαλος, Μιχάλης και Γιώργος Νικολόπουλος, κρατούν ως ομήρους τρεις σωφρονιστικούς υπάλληλους, ενώ άλλοι 25 συγγενείς κρατουμένων που βρίσκονταν την ώρα της προσπάθειας για απόδραση στον χώρο του επισκεπτηρίου, παραμένουν εγκλωβισμένοι εκεί.

Οι κρατούμενοι επιμένουν ότι οι 25 συγγενείς δεν είναι όμηροί τους, αλλά καθώς η Αστυνομία έχει περικυκλώσει τον χώρο του επισκεπτηρίου δεν μπορούν να απομακρυνθούν. Αστυνομικές πηγές πάντως, κάνουν λόγο για 15 συγγενείς που έχουν εγκλωβιστεί στον χώρο του επισκεπτηρίου.

Ανάμεσα στους συγγενείς είναι και άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος δυο κατηγορουμένων για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση της Στέλλας Αντωνίου και του Κώστα Σακκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :